Top izbor

Dodatak koji mami poglede: Izabrali smo deset najljepših ručnika za plažu

Ako se tek spremate na godišnji odmor i obnavljate najvažnije rekvizite za plažu, sada je pravo vrijeme za potražiti novi ručnik koji će vas služiti nekoliko sezona zaredom.

Ručnici za plažu, kao i kupaći kostimi, s vremenom se istroše i izblijede, a vrlo su važan rekvizit za plažu bez kojeg bi nam bilo vrlo neugodno ležati na kamenju ili pijesku. U posljednjih nekoliko godina vrlo su popularni okrugli ručnici s različitim printevima poput mandala i natpisa, a ove sezone voćni uzorci su potpuno preuzeli modne komade, ali i dodatke poput torbica i ručnika.

Osim što mora biti vizualno zanimljiv, ručnik bi trebao biti kvalitetan i dovoljno velik da vam na njega, uz vas, mogu stati najosnovnije sitnice. Okrugli ručnici tu su posebno praktični jer su obično prostrani pa će vam na njima biti ugodno. Osim toga, tanki su pa vam neće zauzimati puno mjesta u torbi i lakše ćete ih oprati i ocijediti.

S obzirom na to da traju sniženja, u trgovinama se može naći zaista predivnih ručnika s veselim, ljetnim motivima po povoljnim cijenama pa smo izabrale nekoliko najboljih. Ako uskoro idete na godišnji odmor, ovo je prava prilika ugrabiti jedan ili dva kvalitetna.

Linker
19. travanj 2024 15:02