Profimedia, Zuma Press - Archives
boja osvježenja

Dosta je millennial ružičaste, ova nijansa će zavladati ljetom

Pastelna millennial ružučasta nijansa dominirala je kako modnim, tako i beauty svijetom i influenceri, blogeri i slavne osobe nisu se mogle zasititi ove nijanse. Njezinoj vladavini nadzire se kraj i u prvi plan ove sezone dolazi neočekivana boja koja je često zanemarena.

Već se neko vrijeme polako nameće u obliku modnih dodataka poput torbica ili cipela, a sve češće i kao boja koja krasi haljine, suknje, bluze...Zelena boja u svojim nijansama poput pistacije, mente, kadulje ili boje trave sve je popularnija i dolazi kao zamjena bojama kojih smo se već pomalo zasitili. Još u jesen 2018. godine na stranici Lyst porastao je broj pretraživanja korisnika za ovim tonovima što je najavilo njezinu popularnost.

U ljetnoj sezoni zelena će biti pravo osvježenje u modnim kombinacijama i umirujuća alternativa vibrantnim i jakim neonskim bojama. Da će biti hit, pokazuje nam i pjevačica Rihanna u svojoj novoj Fenty kolekciji donjeg rublja. Uz modni dio, zelena se nametnula i kao trend u make-upu, nakon što je pjevačica Selena Gomez pokazala svoj jarki make-up look na očima u zelenoj boji.

BGUK_1493882 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity Social Media Photos

Pictured: Selena Gomez



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 415099851, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Selena Gomez

3-6-2019

Rihanna models her new lingerie line for her fashion brand
Profimedia, Planet
Rihanna kao model u novoj "Savage x Fenty" kampanji.

Na modnim pistama dizajneri su također ove nijanse uključili u svoje kolekcije, osobito tonove pastelne boje pistacija. Staud, Jacquemus i Mara Hoffman neki su od njih, a nakon dizajnerskih imena nije trebalo dugo da se zelena uključi i u high street ponudu.

Models pose on the runway before the Jacquemus show as part of Paris Fashion Week Spring/Summer 2019-2020 on February 25 in Paris, France., Image: 415954269, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press
Jacquemus SS/2019.

Lijepo će se slagati s popularnim neutralnim bojama poput bež ili boje pijeska, a odlično će pristajati uz sve oblike trapera. One hrabrije u zelene će se odjenuti od glave do pete, dok će kombinacija zelene i pastelno žute ili ružičaste nijanse činit će zabavnu modnu igru. Izdvojili smo zelene modne komade koje možete pronaći u ponudi dizajnerskih i high street kuća.

Net-a-Porter
Faithful The Brand, 0

Net-a-Porter
Madwell, 2

Mango
Mango, 349,90 kn

Reserved
Reserved, 179,90 kn

Uterque
Uterque, 750 kn

Reserved
Reserved, 179,90 kn

Staud
Staud, 5

Uterque
Uterque, 950 kn

Zara
Zara, 179,90 kn

Zara
Zara, 179,90 kn

Reserved
Reserved, 249,90 kn

Linker
25. travanj 2024 14:32