Splash
Nešto drugačije točke

Džungla na asfaltu: Modni znalci tvrde da će ovaj uzorak na jesen zamijeniti ljupke točkice

Na dodjeli modnih nagrada u Brooklynu manekenka Irina Shayk u haljini Diane von Furstenberg predstavila je neočekivani trend koji ćemo na jesen obožavati.

Na dodjeli modnih nagrada u Brooklynu manekenka Irina Shayk u haljini Diane von Furstenberg predstavila je neočekivani trend koji ćemo na jesen obožavati.

Kroz proljeće i ljeto vode nas elegantne točkice koje podsjećaju na razdoblja u kojima su modne ikone bile Audrey Hepburn, Grace Kelly i Brigitte Bardot.

Splash

Svoju ženstvenu uniformu, na jesen ćemo zamijeniti nečim sasvim suprotnim te nakratko odbaciti damski chic kako bi uskočile u odjeću dostojnu rock zvijezde iz osamdesetih, tvrde modni znalci.

, Image: 364621519, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zeppelinphoto
Profimedia, Zeppelinphoto

, Image: 364624151, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zeppelinphoto
Profimedia, Zeppelinphoto
Cipele Michael Kors

Na velika vrata vraća se podjednako obožavan i omražen leopardski uzorak koji će se nositi bez ustručavanja i s puno mašte. Nosit ćemo ga na haljinama, hlačama, torbama, cipelama i suknjama, a najodvažnije od najodvažnijih upotpunit će jesensku garderobu s 'divljim balonerom'.

Victoria Beckham 
Autumn Winter 2018
Ready to Wear
New York Fashion Week, Image: 363483233, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red  London: +44 (0) 20 7421 6000  Los Angeles: +1 (310) 822 0419  Madrid: +34 91 533 4289, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment
Profimedia, Uppa entertainment

Leopardski uzorak na policama high street dućana neće se pojaviti slučajno, već su ga na pistama modnih prijestolnica predstavile modne kuće Michael Kors Balenciaga, Roberto Cavalli, Tom Ford i Victoria Beckham koje diktiraju trendove.

My Theresa
Haljina s potpisom Saint Laurent

Ovaj 'opasan trend' iznenađujuće je lako kombinirati jer odlično izgleda uz snažne boje poput fuksije, žarko zelene, žute i plave, može se nositi i uz pastele nijanse, a ziherašice će ga svaki puta vješto spariti s traperom ili crnom bojom.

, Image: 364547645, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zeppelinphoto
Profimedia, Zeppelinphoto

Dame koje vole biti među prvima u svemu, ne trebaju čekati da lišće promijeni boju - u brojnim dućanima mogu se kupiti ljetne haljinice i kupaći kostimi s ovim odvažnim uzorkom.

Linker
26. travanj 2024 17:25