Limitirana kolekcija

Elegantni kaputi s hrvatskim potpisom idealni za svaki styling

Snježne pahulje krenule su lepršati i tako učinile ovo blagdansko vrijeme savršenim. Ali sasvim je moguće da dolazimo do jednog modnog problema – kako pronaći kvalitetan i udoban kaput koji će nas grijati na ovim niskim temperaturama.  Naravno, ne smijemo zaboraviti ni estetski faktor, a u spas dolazi luksuzna limitirana kolekcija modne kuće Varteks sa svojom ponudom za muškarce i žene.

Jedan od najpopularnijih modela kaputa ove sezone zasigurno je takozvani ''teddy'' model, ali u ovom izdanju on je izrađen od vrhunskih prirodnih materijala i s lakoćom se kombinira uz ozbiljnije poslovne lookove, ali i casual izdanja za slobodno vrijeme. Mješavina alpake i vune garantira udobnost i toplinu, a dostupan je u tri atraktivne boje, idealne za razbijanje zimske monotonije.

Čokoladno smeđa nijansa za klasičarke, a tirkizno plava i fuksija roza za neodoljivo poigravanje koloritom. Ipak, neka vas upadljivost ovih boja ni najmanje ne ustraši, jer će ovakav kaput biti pravi statement detalj u svakom izdanju. Idealno se nadopunjuje uz klasične poslovne kombinacije koje zahtijevaju određenu vrstu strogoće, poput poslovnih odijela u crnoj boji upotpunjenih bijelom košuljom, ali jednako dobro izgleda i uz traperice skinny kroja i udoban pulover.

Ako ipak preferirate crnu klasiku, nema brige! Crni elegantni kaput izrađen od stopostotnog kašmira oduševljava svojim strogim vojničkim krojem, a krasi ga dvoredni niz metalnih gumba, veliki džepovi te moderna verzija ruske kragne. Dužina ispod koljena i strogi kroj naglasit će siluetu tijela, bez obzira nosite li poslovno odijelo, haljinu ili kombinaciju suknje i košulje.

A ako želite malo dramatičniji odmak, crni kaput s raskošnim krznom koje krasi ovratnik idealna je opcija za vas. Također, slobodno možemo reći kako je imati crni kaput ormaru jednako bitno kao i imati malu crnu haljinu, s njim jednostavno ne možete pogriješiti.

Varteks nije zaboravio ni na mušku ponudu koja donosi elegantno odijelo te luksuzan kaput izrađen od najfinijeg materijala, stopostotnog kašmira. Kaput je klasičnog kroja koji odgovara svakoj građi, a možete birati između antracit i srednje sive boje. Kašmir garantirano pruža udobnost kretanja i toplinu, a ako želite upotpuniti svoj poslovni look, nemojte tražiti dalje. Naime, Varteks je pripremio vrhunsko muško odijelo od tkanine Loro Piana koja kombinira runsku vunu finoće Super 130’s. Neupadljivi Prince De Galles uzorak ostavlja slobodu kombiniranja uz razne stilove košulja i kravata, a regular fit kroj osigurava fleksibilnost i udobnost u svakom trenutku, bez obzira jeste li u pokretu ili sjedite na malo dužem sastanku.

Stoga, uživajte u ovim zimskim danima i počastite se najudobnijim luksuznim kaputima ove sezone, a sve to s hrvatskim potpisom i tradicionalnom kvalitetom, a više detalja o Varteks ponudi saznajte ovdje!

Linker
25. travanj 2024 01:16