Profimedia
MUST HAVE

Hit komad koji ove jeseni morate imati

Još prije nekoliko sezona luksuzne modne kuće Gucci i Louis Vuitton dale su bomber jaknama ženstvenu notu – upečatljivi detalji poput ruža, leptira, zmajeva ili različitih prišivaka učinili su ih komadom koji svaka trendseterica mora imati u svojem ormaru.

Ove jeseni high street brendovi predstavili su ih kao ključne komade svojih jesenskih kolekcija, a ponuda je stvarno šarolika: naći ćete sve od kožnatih do svilenih komada, jednobojnih do šarenih s cvjetnim ili orijentalnim printom.

Neizostavan jesenski komad obožava i modna ikona Olivia Palermo koja je zelenu bomber jaknu odjenula na Tjedan visoke mode u Parizu i kombinirala je sa suknjom i bluzom te štiklama. Njezin styling dokaz je da hit komad lako možete nositi u različitim prilikama – u ležernim, poslovnim pa čak i svečanim kombinacijama.

Foto: Splash

Za razliku od Olivije, njemačka glumica Diane Kruger zaljubila se u svilenu bomber jaknu s detaljima – predimenzionirani cvjetovi i ptice krase ružičasto-crni komad koji je kombinirala s bijelom košuljom i crnom čipkastom, prozirnom suknjom.

Foto: Profimedia

Bez obzira čiji vam se stil više sviđa, u našoj galeriji potražite idealnu bomber jaknu za sebe!

Linker
20. travanj 2024 11:48