odobrila victoria beckham

Hlače koje volimo dolaze s modernim pomakom koji će laskati svakoj figuri

  • 10.03.2019. u 20:39

  • Autor:
    • Lea Ladišić

Instagram
Za dobar poslovni look pravi par hlača je neizostavan komad. Uz uvijek obožavane klasične modele, oni moderni sa zanimljivim pomakom uvijek su dobrodošli kao novi modeli u ormaru.

Jedan detalj na hlačama može napraviti veliku razliku i pretvoriti ih u sasvim drugačiji odjevni predmet. Za tim se vodila dizajnerica Victoria Beckham koja je još u rujnu prošle godine na Tjednu mode u Londonu predstavila kao dio svoje nove kolekcije model hlača cigareta kroja čija nogavica ima raspor po sredini. Poslovne hlače tako dobivaju onaj flare, odnosno zvonoliki oblik i izgledaju iznenađujuće dobro. Ono što nam se osobito sviđa je to što će laskati figuri i učiniti noge dužima i vitkima.

, London, England - 20180916 Victoria Beckham seen leaving her fashion show and heading to her Dover Street store during London Fashion Week.
-PICTURED: Victoria Beckham
-, Image: 386990327, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Victoria Beckham zna što je dobra reklama - u hlačama iz svoje kolekcije često je možemo vidjeti

 

London, England - 20180916 - Victoria Beckham Runway as Part of 2018 London Fashion Week, NYFW
-PICTURED: Model
-, Image: 386994022, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Victoria Beckham, Tjedan mode u Londonu 2018. godina

 

Bliže nam topli dani, ali još nismo spremni pokazati puno kože, a ove hlače pokazuju taman onoliko koliko treba te će usput pokazati i nove sandale ili cipele. Kako ih nositi? Odlične za poslovni chic, slažu se s košuljama i sakoima ili s običnom majicom kratkih rukava te zrače 'Victoria Beckham stilom' koji sada možemo nositi svakodnevno. Za vizualno još duži dojam nogu, odaberite visoke potpetice ili modele cipela s block petom koji su uvijek udobnija alternativa prilikom obavljanja cjelodnevnih obveza. Nakon luksuznih brendova, ovi modeli našli su svoje mjesto i u kolekciji high street brendova po puno povoljnijim cijenama. Dostupne su one koje sežu do poda, kao i one rezane iznad gležnja. Chino modeli ili zvonolike nogavice, nekoliko odličnih modela pronašli smo u aktualnoj ponudi trgovina.

 

Zara

Zara, 149,90 kn