Profimedia, Abaca
neizostavne

I dalje ih obožavamo: Ove tenisice apsolutne su vladarice ulica, pronašli smo 10 komada za svakoga

S obzirom na to da se tenisice u ženskim stajlinzima već neko vrijeme nose u svim zamislivim kombinacijama, pa čak i onim poslovnima, neupitno je da nam u ormaru treba jedan par koji će nam biti modni favorit proljeća. Ozbiljan kandidat za to su bijeli modeli koje trendseterice već godinama obožavaju pa su sve ostale boje u njihovoj sjeni.

Bijele tenisice su poput bijelih majica - uvijek smo u potrazi za savršenima, i nikada nisu out, a osobito će ove godine garderoba biti nepotpuna bez jednog od modela koji će se dobro uklopiti u svaki stil. Bez obzira na to volite li blještavo bijele ili, pak, one koje već izgledaju "iznošeno", ponuda je stvarno nepregledna, a među posljednjim hitovima su one koje izgledaju uprljano, poput modela koji je predstavila talijanska kuća Gucci.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 10: A guest poses outside of the Tibi show wearing a plaid suit with white sneakers during New York Fashion Week on February 10, 2019 in New York City. (Photo by Donell Woodson/Getty Images)
Getty Images

NEW YORK, NY - FEBRUARY 09: Veronica Victoria is seen wearing a blue plaid Miss Self Ridge suit, a vintage Gucci bag and white Nike shoes on the street during New York Fashion Week on February 9, 2019 in New York City. (Photo by Achim Aaron Harding/Getty Images)
Getty Images
Tenisice se nose i u kombinaciji s odijelima

New York, NY  - Emily Ratajkowski sports a navy blue, menswear-inspired, pinstriped shirt dress while out in New York. The model accessorized her outfit with a tiny blue purse.

Pictured: Emily Ratajkowski 



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 386311752, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Emily Ratajkowski

Osim što trebaju biti bijele boje, nikakvih pravila kada je u pitanju tip tenisice nema. I dalje se nose "tatine tenisice", koje ili volite ili ne, ali i klasični modeli, osobito redizajni popularnih modela različitih brendova iz devedesetih godina prošlog stoljeća. I dok ne možete pogriješiti s bijelim platnenim tenisicama, ove će se godine kao jedan od trendova nametnuti one s platformom, ali to ne znači da se morate riješiti nekih od klasika koje smo voljeli prošlih sezona, kao što su Adidas Stan Smith ili, pak, neki od Puminih modela s mašnom.

Linker
20. travanj 2024 04:26