Neja Markičević / Hanza Media
HIT MODEL

I Nevena Rendeli nosi najpoželjniju torbu ovog proljeća

Ovog proljeća plastično je fantastično, a to dobro zna voditeljica Nevena Rendeli koja se ne odvaja od hit modnog dodatka domaćeg brenda Klisab.

Nakon što su na revijama za proljeće/ljeto luksuzne modne kuće kao što su Céline, Chanel i Valentino predstavile odjevne komade napravljene od PVC-a, taj je materijal odjednom ponovno postao poželjan – osobito za izradu torbica. Bez obzira na to radi li se o torbi za plažu ili elegantnoj večernjoj torbici, prozirno je ono što se traži i što se nosi ako se pita fashionistice. Na street style fotografijama jasna je njihova dominacija, a među omiljenima je torba Valentino po cijeni od 2295 dolara te shopping vrećica Céline za koju treba izdvojiti čak 590 dolara, iako izgleda poput obične vrećice s logom.

Model Justine Asset walks on the runway during the Chanel Fashion Show during Paris Fashion Week Spring Summer 2018 held in Paris, France on October 3, 2017., Image: 351854101, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Chanel

PARIS, FRANCE - MARCH 03:  Natasha Goldenberg wesaring a transparent plasctic bag from Celine seen after the Elie Saab Fashion show during the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2018/2019 on March 3, 2018 in Paris, France.  (Photo by Timur Emek/Getty Images)
Getty Images
Celine vrećica

PARIS, FRANCE - MARCH 05: A guest wearing transparent Celine bag is seen outside Giambattista Valli during Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2018/2019 on March 5, 2018 in Paris, France. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Getty Images
Celine vrećica

Prozirne torbe predstavila je i modna kuća Balenciaga, a nije im odolio ni kreativni direktor kuće Burberry koji ih je uključio u svoju posljednju modnu kolekciju za taj brend.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 17:  A model walks the runway at the Burberry Prorsum Autumn Winter 2018 fashion show during London Fashion Week on February 17, 2018 in London, United Kingdom.  (Photo by Catwalking/Getty Images)
Getty Images
Burberry

Na vlak s prozirnim komadima uskočili su i domaći dizajneri: modni dvojac Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, koji stoje iza brenda Klisab, predstavili su u svojoj novoj kolekciji plastičnu torbu s metalnim ručkama koja je na prvu osvojila voditeljicu Nevenu Rendeli. Ona ju je kombinirala uz različite outfite - ležeran i onaj elegantniji - i pokazala da se takav model jednostavno spaja s potpuno drugačijim lookovima. U ponudi modnog brenda Klisab su različite torbice - od one kakvu nosi voditeljica do onih manjih koje dolaze bez crnog umetka s kojim možete sakriti najintimniji sadržaj.

Fashion.hr
Nevena Rendeli Vejzović na zagrebačkom tjednu mode

Press
Nevena Rendeli na proslavi 10. rođendana Farmacije

U ponudi high end i high street brendova, koja je još uvijek skromna, mogu se naći različiti modeli, a cijene se kreću već od 100 kuna pa do nevjerojatnih 15 tisuća.

Prada 6 785,65 kn, Nordstrom.com

Valentino, 14 974,09 kn, Nordstrom.com

BP. 254,46 kn, Nordstrom.com

Bershka, 169,90 kn

Bershka, 99,90 kn

Mango, 349,90 kn

Linker
14. travanj 2024 22:01