Instagram
postale su trendi komad

Izgledaju bolje no ikad: Kiša ne odustaje, ali borimo se protiv nje uz ove šik kabanice

Vrijeme je ove godine baš naopako pa u svibnju umjesto da nosimo nove natikače i lepršavu haljinu, ogrćemo se u tople modne komade za koje smo mislili da ih možemo pospremiti u ormare do jeseni. S obzirom na kišno vrijeme, pri ruci nije loše imati i kabanice koje više nisu što su nekad bile...

Kabanice su postale trendi jakna za kišno vrijeme jer ako vam na spomen kabanice prve na pamet padaju one žute ili maslinaste gumene jakne, promislite opet. Sada, kabanice i vodonepropusne parke dolaze u zanimljivim izdanjima i u street style kombinacijama čine šik modni dodatak.

Kako je porastao trend PVC i vinil detalja, on se nametnuo kao idealni materijal, a modeli variraju od širokih pa do onih strukiranih koji podsjećaju na balonere. Transparentne kabanice tako otkrivaju što se krije ispod njih, a da ih nosite vidljivo je tek po šavovima u raznim bojama - crnim, bijelim, neonskim...

Uz prozirne modele, ističu se i one u metalik bojama poput srebrne ili pak one s uzorkom, nezaobilaznim životinjskim. Kabanice možete nabaviti i u nešto manje upečatljivim izdanjima, poput klasične parke u neutralnim tonovima koje su izbor modnih minimalistica, a uklopiti će se u ozbiljniji stajling, poput onoga za posao.

Jedno je sigurno - u efektnim modelima kabanica sivi dani će biti manje dosadni. Nosite ih kao dio svakodnevne modne kombinacije, a uvijek su dobar izbor za nadolazeće glazbene festivale. U njima vas loše vrijeme neće iznenaditi te ih uz funkcionalnost krasi i dobra estetika. U galeriji pronađite modele koji su trenutno dostupni u ponudi trgovina.

Linker
25. travanj 2024 01:55