idila u tropima

Jedna od najzgodnijih Hrvatica u štiklama paradira na plaži

instagram
Modna i travel blogerica, influenserica Sonja Kovač tradicionalno odlazi na Bahame kamo je otputovala nakon blagdanske idile u Londonu

Da su Bahami raj na zemlji kako ga mnogi opisuju više se puta uvjerila i influencerica Sonja Kovač koja ponovno ondje spaja ugodno s korisnim. Instagram profil prepun joj je fotografija s ove otočne države u Atlantskom oceanu koja tijekom zagrebačkih temperatura uistinu zvuči rajski. Palme i pješčane plaže na svakom su koraku, ali 34-godišnju Bjelovarčanku ni pijesak ne sprečava da obuje štikle - za jutarnju je kavu odjevena od glave do pete u komade s potpisom Fendi, a u kombinaciji koju nosi nisu izostale ni cipele na petu.

instagram
 

Jedna od najpraćenijih domaćih influencerica koja na Instagramu ima oko 360 tisuća followera s razlogom je postala prva Gloria modna Ikona jer njezin je profil uistinu jedinstvena razglednica, a suradnja  s velikim svjetskim brendovima poput Chanela, Estée Lauder, Cliniquea, M.A.C.-a, otvorila joj je mnoga vrata. Stoga ne čudi da ju je upravo i Fendi angažirao u novoj kampanji.