prva na must-have listi

Jedna ovakva suknja transformirat će vas u street style zvijezdu

  • 26.09.2018. u 10:03

  • Autor:
    • Dina Plevnik Hajduk

Harley Viera-Newton
Street Style, Spring Summer 2018, London Fashion Week, UK - 18 Sep 2017, Image: 349806123, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Midi suknje sa svim mogućim uzorcima ultimativni su hit sezone, a ako tražite najpoželjniju, odaberite model s leopardskim ili kariranim dezenom.

Ako ste se odlučili baciti u potragu sa samo jednim hit komadom koji će osvježiti važu jesensku garderobu, predlažemo da zavirite na odjel sa suknjama gdje vas ove sezone čekaju zgodna iznenađenja.

 

Midi suknja živog uzorka, s ravnim ili asimetričnim rubom, motiv je koji se ponavlja na street style fotografijama iz svih krajeva svijeta, a kako su u mudi suknje opuštenog A-kroja, svojoj figuri mogu ih prilagoditi baš sve žene.

Ovakve suknje izgledaju odlično uz T-shirtove, košulje, dolčevite i oversized sportske majice, a možete ih nositi i uz hit bijele čizmice, i uz tenisice.

 

Posebno su atraktivne uz kratke kožne jakne ili blejzere, što ne znači da ih ne možete nositi uz baloner - dapače, upravo ćete tako stvoriti look poslovne žene u trendu.

Suknja s prorezom, Stradivarius, 149,90 kuna

Stradivarius

Plava suknja s asimetričnim rubom, Mango,  249,90 kuna

Mango
 

Suknja s leopardsjkim printom, ASOS, 41.99 eura

ASOS

Midi suknja od tweeda, Zara, 229,90 kuna

Zara
 

Asimetrična crvena suknja, Zara, 199,90 kuna

Zara

Plisirana suknja s lancima, Mango, 349,90 kuna

Mango
 

Suknja s cvjetnim uzorkom, Stradivarius, 149,90 kuna

Stradivarius