SMEĐA BOJA JE TOTALNO IN

Jesenski hit komadi ove nas sezone osvajaju divnim zagasitim nijansama

Iako je jesen već i službeno stigla u naše gradove, vrijeme je da je dočekamo i s našom garderobom. Hladni jesenski dani, promjenjivo vrijeme i neočekivane kiše mogu biti sumorni i smeđi, ali ovu specifičnu boju možemo vrlo razigrano uklopiti u svoje modne komade.

Smeđa je iznimno elegantna, lako se usklađuje, ali ove godine je najtrendi u kombinacijama koje spajaju više nijansi smeđe boje u jedan cjelokupni outfit. Baza kombinacije neka vam budu hlače širokih nogavica od samta koji se na velika vrata vraća nazad u naše lookove.

Ovakav model hlača idealan je za poslovne i svakodnevne kombinacije, a posebice ako ga uskladite uz elegantnu, također pomalo retro košulju s dramatičnom mašnom. Sama mašna se može zavezati ili nehajno pustiti da visi poput ukrasa, a uz nju vam je potreban samo ručni sat kao dodatni detalj umjesto nakita.

Uz elegantnu kožnu torbu, spremni ste za sve izazovne sastanke i odlaske van ureda, ali jednako tako i za spontani odlazak na piće nakon posla i druženje tijekom vikenda. Ipak, konačni detalj koji ostavlja poseban pečat zasigurno je miris koji zavodi svojim toplim, gurmanskim notama – savršenima za jesen!

Pogledajte odabir top pet komada za razigranu jesen u divnim zagasitim nijansama koje možete pronaći u City Centeru one, a za više inspiracije posjetite City Mix&Match.

Linker
23. travanj 2024 19:42