Instagram
osvaja tržište

Lista čekanja od 15 tisuća ljudi: Svi žele imati torbicu ovog brenda

Neki modni komadi postanu toliko popularni da ih je prava sreća uspjeti nabaviti. Danas u doba društvenih mreža velika popularnost i potražnja za određenim komada ili modnim dodacima nije rijetkost jer je uvid u stvari koje su 'trending' lakši no ikada.

Svima je poznata kultna Hermes Birkin tora i lista čekanja koja postoji za nju. Vrtoglava cijena ove luksuzne torbice omogućuje samo nekim pojedincima da je imaju pa nekoliko primjeraka posjeduju sestre Kardashian, Jennifer Lopez, Amal Clooney, kao i druge dame iz svijeta slavnih i bogatih.

Srećom, tu su i povoljniji izbori, a jedan od njih je relativno nepoznati brend koji proizvodi modne dodatke, a u čije se torbice zaljubilo oko 15 tisuća ljubiteljica mode i torbica. Toliki se broj osoba nalazi na listi čekanja, a riječ je o brendu Chylak koji je 2014. godine nastao u Poljskoj te polako našao svoj put do srca i ormara trendseterica. Specijalizirani su za proizvodnju kožnih torbica i dodataka koji se proizvode u Italiji. Osnivačica brenda je Zofia Chylak koja je studij dizajna završila u New Yorku.

Razlog zbog kojeg se svi modeli rasprodaju u trenu je i njihova cijena koja se kreće od 1900 do 2300 kuna. Uz cijenu, dizajn i kvaliteta te posvećenost detaljima aduti su ovih modela koji dolaze u popularnom aligatorskom printu koji ove sezone krasi najpoželjnije modne dodatke, u prvom redu torbice. Upravo on daje završnu notu svim modnim kombinacijama koje smo imali prilike vidjeti kako na svjetskim, tako i na domaćim influencericama i trendsetericama.

Najpopularniji modeli dolaze kao bucket torbe, manji modeli u obliku polumjeseca te modeli koji se nose oko struka. Uz bordo crvenu, dostupne su crna boja i crvena s imitacijom zmijske kože koja je jedan od najupečatljivijih modela.

Linker
25. travanj 2024 12:23