Ines Preindl
 Maja Jurovic / Hanza Media
Pomno biraju

Ljetni trend na zagrebačkoj špici isfurale i poznate dame

Svakog ljeta na haljinama, majicama i košuljama zavladaju prugice, a brojne poznate dame pokazale su da u dućanima ne posežu samo za komadima tog uzorka već i za onim cvjetnim, tropskim, geometrijskim...

Za vrijeme ljetne sezone puno je više toga u modi dopušteno, pa čak i nošenje printa na print, a domaće voditeljice, pjevačice i poduzetnice jedva su dočekale sunčane dane da svoje pomno birane modne kombinacije pokažu na zagrebačkoj špici.

Trendi od glave do pete bila je voditeljica Ines Preindl, koja je svoje lice, ali i platinasto plavu kosu, zaštitila zgodnim šeširićem. Preko prugaste bluze koja se veže oko struka prebacila je Gucci torbicu sa širokim (i prugastim) remenom, a da sve ne bi bilo prešareno, stajling je zaokružila trapericama i bijelim sandalama.

Spica / Zagreb 01.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Ines Preindl
Maja Jurovic / Hanza Media
Ines Preindl

I vlasnica modne agencije Talia Tihana Harapin Zalepugin, svoj je snježnobijeli outfit "podignula" dugim prslukom apstraktnog uzorka sa zanimljivom kragnom, koji je na flatforme i široki model hlača pristajao kao saliven. Poznata po jednostavnosti, Zagrepčanka je od modnih dodataka nosila masivnu narukvicu, sunčane naočale i torbu koje su tonom pratile temu čitavog outfita.

Spica / Zagreb 01.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Tihana Harapin Zalepugin
Maja Jurovic / Hanza Media
Tihana Harapin Zalepugin

Ravne sandale, maxi haljina i torba - postoji li jednostavniji, a efektniji outfit za ljeto? Poduzetnica Ivana Delač Đolo misli da ne! Svoju je haljinu tropskog uzorka s popularnim otkrivenim ramenima sjajno isfurala uz još popularniju torbu britanske dizajnerice Stelle McCartney.

Spica / Zagreb 01.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Ivana Delac Djolo
Maja Jurovic / Hanza Media
Ivana Delač Đolo

Izbor pjevačice i glumice kazališta Komedija Danijele Pintarić bile su, pak, mini haljina s cvjetnim printom te trendi natikače na petu. Modne dodatke zaboravila je kod kuće, no uz ovakvu figuru ionako bi sve palo u drugi plan! Inspirirajte se street style stilom Hrvatica i krenite u potragu za print komadima.

Spica / Zagreb 01.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Danijela Pintaric
Maja Jurovic / Hanza Media
Danijela Pintarić

Linker
25. travanj 2024 19:59