stil koji volimo

Ljupka Gojić Mikić: Neodoljive crvene štikle i haljina iz vlastite kolekcije za moćni stajling

Cvjetni uzorak je sastani dio proljetnih outfita, ali način na koji ga Ljupka Gojić Mikić nosi oduševit će i prave modne majstorice.

Ruža je već tisućljećima poznata kao omiljeni luksuzni sastojak u kozmetici. Njezine iznimne antioksidacijske, umirujuće i mirisne moći imaju nevjerojatan učinak na kožu – čine ju zategnutijom, baršunastom i neodoljivo mirisnom. No, osim mirisa novog Melema obogaćenog ružom, kojeg je zaštitno lice upravo lijepa Zagrepčanka, bivšu manekenku i dizajnericu Ljupku Gojić Mikić osvojio je i cvjetni uzorak.

Uz haljinu Mina iz vlastite kolekcije hrabro je spojila crvene detalje - cipele na vezanje i torbicu na preklop, dok je od nakita odabrala upečatljive zelene naušnice, tanke končić narukvice i elegantan sat. Uz uzorak posvećen cvijeću, Ljupka je odabrala i miris nadahnut svibanjskom kraljicom - ružom.

@joliepetitebyljupkagojic #Mina

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

I dok je njezina oda cvjetnom uzorku bila poprilično hrabra, Nevena Rendeli Vejzović, Iva Šulentić, Marijana Batinić i Nataša Janjić s tim proljetnim uzorkom su "igrale na sigurno" nježnim nijansama koje su prožimale njihove cjelokupne outfite.

Promo
Promo

Linker
19. travanj 2024 04:25