Getty Images
Za manje novaca

Look koji svi mogu lako kopirati: U high street dućanima pronašli smo sve što nosi Meghan Markle

Komad koji svaka žena treba imati u ormaru ima i vojvotkinja Meghan Markle. Riječ je o maloj crnoj haljini koju je Meghan nosila, a s obzirom na to da je odabrala odličan kroj za trudnice, njezin trbuh samo se suptilno nadzirao.

Za vrijeme trodnevnog posjeta Maroku Meghan nam je ponudila odlične trudničke outfite - od glamuroznog izdanja u Diorovoj haljini koja je zračila sjajem starog Hollywooda pa do ležernih svakodnevnih kombinacija Meghan je potvrdila svoju titulu stilske ikone.

U crnoj haljini od omiljenog plisiranog materijala Meghan je igrala na sigurno i složila stajling za proljetne dane koji su ispred nas. Asimetričnu haljnu potpisuje Loyd, bijeli blejzer Babaton Keith, a cipele na kitten petu Manolo Blahnik. Trudna vojvotkinja koji broji još dva mjeseca do rođenja bebe napravila je pauzu od visokih peta kojih se nije odricala kroz cijelu trudnoću i ovog puta odabrala model koji je prošle sezone najavio povratak u ormare, a zadržat će se na modnoj sceni i ove sezone.

Cipele s niskom i otvorenom petom odličan su izbor za tople dane, kako za svakodnevne, tako i za svečane prilike. Zbog niske potpetice na kraju dana ne morate očekivati bolna stopala, a svaka kombinacija izgledat će ženstvenije i elegantno.

RABAT, MOROCCO - FEBRUARY 25:  Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex walk through the walled public Andalusian Gardens which has exotic plants, flowers and fruit trees during a visit on February 25, 2019 in Rabat, Morocco. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)
Getty Images

RABAT, MOROCCO - FEBRUARY 25:  Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex walk through the walled public Andalusian Gardens which has exotic plants, flowers and fruit trees during a visit on February 25, 2019 in Rabat, Morocco.  (Photo by Facundo Arrizabalaga - Pool/Getty Images)
Getty Images

Meghanin outfit nije teško kopirati - slične komade onima koje nosi vojvotkinja pronašli smo u high street i dizajnerskoj ponudi modnih lanaca. Evo gdje ih možete pronaći!

Zara, Asos
Haljina (S lijeva na desno) Zara 229,90 kn, Asos £32.54 i Asos £35.44

Stradivarius, Mango
Sako (S lijeva na desno) Stradivarius 279,90 kn, Mango 349,90 kn i Mango 349,90 kn

Dior, Net-a-Porter, Zara, Mango
Cipele (S lijeva na desno) Dior £690, Jimmy Choo €495, Zara 299,90 kn i Mango 349,90 kn

Linker
24. travanj 2024 15:44