Damjan Tadić / Hanza Media
MODEL KOJI SVI OBOŽAVAJU

Maja Šuput krši sva modna pravila: Obožavatelji ostali oduševljeni čizmama, ali torbica je pravi hit komad

Jedna od rijetkih pjevačica koja voli eksperimentirati s raznim modnim trendovima neupitno je Maja Šuput, što je još jednom potvrdila kombinacijom koju bi rijetko tko isfurao, ali ona je u tome uspjela i pri tome oduševila.

Pjevačica Maja Šuput ne boji se eksperimentirati i s najotkačenijim modnim trendovima pa je tako sve iznenadila kada je centrom Zagreba prošetala spojivši nekoliko njih u istu kombinaciju. Neonske nijanse već su neko vrijeme prisutne, ali se uvijek savjetuje da se u uz jedan neon komad ne kombinira i drugi. Na to pravilo Maja se oglušila pa je uz neonski zelene naočale kombinirala jarko žute, poluprozirne čizme u stilu prošlogodišnjeg hita - sock boots. Taj model odličan je ako se želi razgirati neka jednostavna modna kombinacija, ali nije za modne ziherašice, baš kao ni haljina koju je pjevačica odabrala.

Kreacija s imitacijom zmijskog printa na sebi je imala nekoliko boja poput ljubičaste, crvene i plave, a preklop suknja pjevačici je zadavala male probleme. Cijelu kombinaciju Maja je zaokružila s popularnom torbicom kuće Dior, model J'Adior. Radi se o torbici koju je francuska modna kuća predstavila u kolekciji za jesen/zimu 2017./2018. pod kreativnim vodstvom Marije Grazije Chiuri, a koja je odmah postala klasik.

J'Adior torbu odmah su zavoljele trendseterice, a J'Adior logo je odmah postao prepoznatljiv, osobito zbog upečatljivih slova o odličnog pozicioniranja na torbi i to u vrijeme kada je vladala logomanija. Modeli dolaze u brojnim verzijama, a Maja je odabrala upečatljivu plavu, koja će "začiniti" svaki stajling.

Zagreb, 140919.
Trg ban Josipa Jelacica, Kaptol.
Red Bull Soapbox po drugi put u gradu Zagrebu.
Na fotografiji: Maja Suput.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media

Linker
18. travanj 2024 10:32