Stradivarius
Do 350 kuna

Maštamo o proljeću: Najljepše haljine koje ćemo nositi čim zatopli

Dok se još uvijek umotavamo u pletiva i tople šalove, iz ponude trgovina mame nas novi modeli haljina za proljetnu sezonu. Već sad imamo neke favorite koji su nam 'zapeli za oko'.

Kako se sniženja približavaju kraju, u omiljene high street trgovine polako pristižu noviteti i komadi u koje ćemo uskočiti s pojavom prvih zraka sunca i toplijih temperatura.

Haljine koje sežu ispod koljena ostaju favorit u ormaru koji odlično funkcionira u raznim prilikama. Sudeći po modelima koji su se pojavili u novim kolekcijama, očekuju nas lepršavi materijali i uvijek prisutni cvjetni uzorak karakterističan za proljetno vrijeme. Trendi točkice i dalje ostaju jedan od glavnih uzoraka kojem se vraćamo svake sezone, kao i popularni životinjski uzorak.

Haljine u stilu košulja bit će odabir s kojim ne možete pogriješiti, a svaki model dodatno će podignuti remen u struku koji će naglasiti siluetu.

Istražili smo ponudu novih komada i pronašli neke haljine koje bismo rado uvrstile u svoju garderobu. Naš izbor pronađite u galeriji fotografija.

Linker
20. travanj 2024 14:41