TREND

Modni dodatak sezone - svakih pet sekundi jedna nestane s police

Čini se da su se prevarili svi oni koji su smatrali kako choker ogrlice neće preživjeti više od jedne sezone. Iako su lani osvojile ulice, tek su ove godine zablistale u punom svjetlu i 2016. je definitivno obilježena tim modnim dodatkom iz devedesetih.

Choker ogrlice obavezan su detalj koji nose sve trendseterice, a koliko su omiljene pokazuje izvješće high street dućana New Look. Naime, izračunali su da su ove godine svakih devet sekundi prodali jednu "chokericu", a posebna pomama za njima vladala je vikendima. Tada se prodavala jedna svakih pet sekundi. Nakon ovakvih rezultata možemo reći da je to definitvno "it" modni dodatak ove godine, a čini se da će se zadržati i iduće.

Obožavaju ih manekenke Gigi Hadid i Kendall Jenner, trendseterica Olivia Palermo nosi ih kako bi "začinila" jednostavne kombinacije, a idealne su jer se mogu kombinirati sa svakim stylingom - od ležernog i poslovnog pa sve do elegantnog večernjeg.

Ako u svojoj kolekciji nakita još uvijek nemate niti jednu choker ogrlicu, vrijeme je da nabavite jednu ili cijeli set, a potragu smo vam olakšali odabravši 15 komada koje možete pogledati u galeriji.

Linker
08. travanj 2024 19:55