Davor Matota
Iva, ljupka, nives...

Na špici nema zime: Poznate Hrvatice hvataju zrake sunca u ultra trendi komadima

Sunce je izmamilo poznata lica na glavnu gradsku šetnicu, a Glorijinim fotografima baš nitko nije promakao...

Sudeći po temperaturama, ne bismo baš mogli reći da nas uskoro očekuje zima. Iznadprosječno toplo vrijeme u ovo doba godine ipak nas veseli, baš kao i mnoge poznate dame koje su ga iskoristile za šetnju po Zagrebu.

Debele kapute stavile su na čekanje, a po posljednji puta izvukle kožne jakne, kardigane i neke laganije modne komade.

Bivša tenisačica Iva Majoli u šetnju s psom krenula je u vrlo ležernoj kombinaciji. Na trenirku i tenisice nabacila je nešto laganiji kaput i sve začinila upadljivim šalom.

Davor Matota
Iva Majoli

Ljupka Gojić Mikić i za šetnju Zagrebom ostavlja dojam kao da je upravo sišla s modne piste. Zna da se cvjetni uzorak još uvijek nosi pa je iskoristila sunčano vrijeme i odjenula haljinu koju je iskombinirala s gležnjačama, ruksakom i neizostavnim cat-eye naočalama.

Spica / Zagreb 10.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Ljupka Gojic
Maja Jurović
Ljupka Gojić

Voditeljica Nives Ivanišević uživa u prvim šetnjama sa sinčićem Oliverom. Zgodna mama za špicu bira dugački kardigan na kojega je odjenula traperice i udobne tenisice, dok je torbica s potpisom Saint Laurent bila u prvom planu.

Spica / Zagreb 31.10.2018. / foto: Davor Matota / Nives Ivanisevic ex Canovic i sin Oliver
Davor Matota
Nives Ivanišević

Kada ne putuje, blogerica Sonja Kovač voli vrijeme provoditi u Zagrebu. Za špicu je odabrala kombinaciju bijele dolčevite koju je uparila sa čizmama u istoj boji, a u fokusu je bila haljina u dvije boje s resicama.

Spica / Zagreb 27.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Sonja Kovac
Maja Jurović
Sonja Kovač

Uspješna dizajnerica Matija Vuica hrabro nosi tirkiznu plisiranu suknju sa sandalama i bluzom životinjskog uzorka. Crna kožna jakna i sunčane naočale dodatno su podigle outfit.

Spica / Zagreb 27.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Matija Vuica
Maja Jurović
Matija Vuica

Glumice Senka Bulić i Helena Minić Matanić vole podizati tamne kombinacije zanimljivim sunčanim naočalama. Senka je za ovo toplo vrijeme odabrala hlače i sako u sivoj boji te šal u crnoj, dok je Helena na tajice odjenula suknju, majicu s printom i traper jaknu.

Spica / Zagreb 17.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Senka Bulic i Helena Minic
Maja Jurović
Senka Bulić i Helena Minić Matanić

Karirano je veliki hit, a obožava ga i Vanna. Jedan takav kaput pjevačica je uparila s trapericama, gležnjačama, torbom i veselim sunčanim naočalama.

Maja Jurović
Vanna

Ono što se najviše isticalo na glumici Orneli Vištici su zanimljive cipele na točkice kojima je podigla monokromatsku kombinaciju. Na sve je nabacila i laganu jaknu u sličnoj boji kao i cipele.

Spica / Zagreb 20.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Ornela Vistica
Maja Jurović
Ornela Vištica

Može li ležernije od Semente Rajhard? Tenisice, traperice, košulja i kožna jakna uvijek će biti dobar izbor za obavljanje svakodnevnih obveza.

Spica / Zagreb 19.10.2018. / foto: Davor Matota / Sementa Rajhard
Davor Matota
Sementa Rajhard

Bivša manekenka Iva Jerković ovoga se puta odlučila za all-around kožnu kombinaciju - plisiranu suknju, jaknicu i čizme od brušene kože. Elegantno s malo rokerskog prizvuka!

Spica / Zagreb 20.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Iva Jerkovic
Maja Jurović
Iva Jerković

Linker
19. travanj 2024 06:28