Anna Francis Blog / Instagram
još nije rasprodan

Najpopularniji kaput s Instagrama još nije rasprodan: Svi žele baš ovaj komad!

Svake sezone imamo nekoliko odjevnih komada koji postanu pravi hit, a u kategoriji kaputa ove je godine to komad britanskog high street brenda za kojim su se pomalile trendseterice.

Instagram nam već neko vrijeme "otkriva" modne trendove: dovoljno je da trendseterice objave fotografije u određenom komadu i da uskoro on postane must have. Takav se scenarij odigrao i za pravi klasik među kaputima: model na preklop brenda Ted Baker možda ste već primijetili na svojeom feedu, a i ako niste, nije kasno jer još nije rasprodan.

Iako je zimski hit bio teddy kaput, komadi na preklop mnogo su klasičniji model pa time i dugoročno isplativiji jer ćete ih nositi još sezonama. Upravo zbog toga, ali i cijelog spektra boja u kojima je dostupan, su trendseterice odabrale kaput britanskog brenda Ted Baker. Dolazi u klasičnoj crnoj, tamnoplavoj i boji devine dlake, ali i bojama u kojima ne možete proći neprimijećeno kao što su ružičasta, ljubičasta, zelena i svijetloplava.

Za hit komad s Instagrama treba izdvojiti 329 funti, ali ljubiteljice upečatljivih nijansi proći će bolje od klasičarki jer su modeli u ružičastoj, ljubičastoj, zelenoj i svijetloplavoj sniženi na 164 funte.

Takvih modela ne nedostaje niti u novim kolekcijama high street brendova pa nema sumnje da ćemo ih ove godine viđati na ulicama! Pronašli smo 5 modela na preklop!

Linker
23. travanj 2024 09:56