Chris Jackson/Getty Images
žene su poludjele!

Naušnice koje nosi Meghan Markle rasprodane u roku od 10 minuta

Cijeli je svijet gledao u svaki detalj Meghan Markle kada je 19. svibnja princu Harryju izrekla sudbonosno 'uzimam', stoga ne čudi da se svaki njezin accessories rasproda brže no ikad

Svaki outfit Meghan Markle prati se pomno, a tako je bilo i na nedavnoj proslavi 70. rođendana princa Charlesa. Među šest tisuća uzvanika Meghan je u Buckinghamskoj palači zablistala u bijeloj haljini, ali prava je pomama nastala nakon što su žene diljem svijeta na bivšoj glumici ugledale naušnice s potpisom dizajnerice nakita Vanesse Tugendhaft. Dijamantne naušnice od 18 karatnog zlata čija cijena iznosi 2945 dolara rasprodan su u rekordnom roku.

Vanessa Tugendhaft
Vanessa Tugendhaft naušnice koje je nosila Meghan Markle

‘Bio je ludo, sve smo prodali u roku od 10 minuta. Odgovarajuća ogrlica i narukvice s istim motivom također su se rasprodali ubrzo, a sada imamo i veliki popis čekanja. Bilo je nevjerojatno!’, objasnila je Tugendhaft za magazine People.

Iako su njezine klijentice žene poput Madonne, Anne Hathaway i Kate Hudson, dizajnerica nakita kaže da se ništa ne može usporediti s pojavom Meghan Markle i onoga što je doživjela samo nakon njenog vjenčanja.

LONDON, ENGLAND - MAY 22:  (EDITORS NOTE: Retransmission of #961424164 with alternate crop.) Meghan, Duchess of Sussex attends The Prince of Wales' 70th Birthday Patronage Celebration held at Buckingham Palace on May 22, 2018 in London, England.  (Photo by Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images)
Chris Jackson/Getty Images

'Mislim da je to bila najvažnija stvar u mojoj karijeri. Ima golem utjecaj na žene, one žele biti baš poput nje – jednostavne i elegantne, kaže belgijska dizajnerica.

LONDON, ENGLAND - MAY 22:  Meghan, Duchess of Sussex attends The Prince of Wales' 70th Birthday Patronage Celebration held at Buckingham Palace on May 22, 2018 in London, England.  (Photo by Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images)
Chris Jackson/Getty Images

Linker
23. travanj 2024 20:33