Zara, 299 kn
 Zara
Praktični, topli, trendi

Nećete htjeti izlaziti iz njih: Izdvojili smo 15 pulovera iz dućana ulične mode

Pogled kroz prozor u maglovito i hladno jesensko jutro navodi nas da nam prva posao kod odijevanja za školu, posao ili neobavezno švrljanje šetnicama, bude - topli, mekani pulover. A njima dućani ulične mode upravo vrve!

U virtualnoj šetnji lancima ulične mode pokazalo se da neki trendovi u svijetu pletenih pulovera ostaju vječni, neki se protežu iz prijašnjih nekoliko sezona, a najnoviji su oni koji nas vraćaju u sedamdesete. Ne mogu nikome promaknuti, naravno, niti hit karirani, odnosno životinjski uzorak, ali niti predimenzionirani modeli.

Čini se da, kakav god pulover ove jeseni odaberemo u šoping pohodima, ne možemo promašiti ni uzorkom, ni bojom, ni veličinom, ni mustrom jer je pravilo da - pravila nema. Ipak, najmoderniji izgled postići ćete ako odaberete onaj u retro stilu koji seže u sedamdesete - ljupki, šarmantno šareni, ženstveni, koji prate obline, ali nisu preuski i sežu malo ispod najuže linije struka. Nositi se mogu da tik prekrivaju remen, ali se lako mogu utaknuti u hlače ili suknju. Nose se, idealno, uz retro midi suknju ili šire trapez hlače iz te iste modne ere.

Zara
Zara, 299 kuna.

Zara
Zara, 299 kn

Mango
Mango, 169 kn.jpg

Osamdesete i devedesete prožimaju se kroz šarenilo, predimenzioniranost, uzorke likova iz crtića:

Zara
Zara, 299 kuna

Replay
Replay, 770 kuna

Zara
Zara, 299 kn

Replay
Replay, 952 kune

Stradivarius
Stradivarius, 199 kn

HM
HM, 29 eura

Massimo Dutti
Massimo Dutti, 599 kuna

Najfinija pletiva u otmjenoj boji slonovače, posuta perlama kakve modne komade preplavljuju već nekoliko sezona, dostojna su i najzahtjevnijeg izlaska i zahvalna su za kombiniranje jer svakom stajlingu daruju dašak otmjenosti, što je naglašavala i slavna Coco Chanel.

HM
HM, 39 eura

I za kraj, dva najveća trenda jeseni: životinjski i karirani uzorci su jednostavno must-have na svemu, od košulja, hlača, odijela, suknji, haljina do cipela, torbica i maštovitih pokrivala za glavu - pletiva nisu iznimka!

Stradivarius
Stradivarius, 199 kn

Bershka
Bershka, 189 kuna

Bershka
Bershka, 249 kuna

...i vječni pepita...

Bershka
Bershka, 189 kuna

Linker
15. travanj 2024 06:34