Instagram
Trend alert

Neonske boje su najveći trend koji dolazi: Pronašli smo zanimljive komade za proljeće

Sviđao vam se ili ne, jedno je sigurno - neonske boje jedan su od glavnih trendova za ovo proljeće. Estetika 80-ih godina i ludih boja se vratila ove sezone, što nam jasno pokazuje ponuda modnih brendova za novu sezonu.

Sviđao vam se ili ne, jedno je sigurno - neonske boje jedan su od glavnih trendova za ovo proljeće. Estetika 80-ih godina i ludih boja se vratila ove sezone, što nam jasno pokazuje ponuda modnih brendova za novu sezonu.

Krajem prošle godine slavne dame počele su nositi jarke boje, ponajviše zeleno neonsku boju. Celebrity cure odvažile su se ne na jedan, već na cijelu kombinaciju obojenu kričavim bojama, a ovaj eklektični trend ne ide nikuda već se na modnoj sceni zadržati još neko vrijeme.

Vidljivo je to ako bolje pogledate, ne samo modne piste luksuznih brendova koji su u kolekcijama za proljeće/ljeto 2019. godine predstavili neonske boje (Emporio Armani, Koche, Off White) već i ulice modnih metropola kao i ponudu high street brendova.

Beverly Hills, CA  - Newlyweds Justin Bieber and Hailey Baldwin look smitten as they leave Il Pastaio after lunch. The duo look very much in love as Justin even spins his wife in a circle while they walk down the street.

Pictured: Justin Bieber, Hailey Baldwin

BACKGRID USA 6 JANUARY 2019, Image: 405618021, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Hailey Baldwin

Limun žuta i zelena najzastupljenije su nijanse, a u stopu ih prati jarka fuksija i narančasta u neonskoj varijanti. Ako je cijeli outfit u jednoj (ili više) neonskih boja preodvažan izbor za vas, trendseterice se najčešće odlučuju za majice ili dolčevite u jarkim bojama koje nose uz neutralne boje poput crne. Hlače za posao, traperice ili čak sportski komadi, pravila pri kombiniranju nisu stroga pa si možete dati mašti na volju. Modni dodaci također su odličan izbor pomoću kojeg u svakodnevne kombinacije možete uvrstiti neonske boje bez da izgledaju prenapadno. Pronjuškali smo lancima brze i visoke mode i pronašli nekoliko komada u ovim ludim bojama.

Linker
26. travanj 2024 23:22