Getty Images for IMG
NIKADA NISU OUT

Nikad dovoljno traperica, ova tri modela bit će tražena: Pronašli smo 7 komada koje ćete voljeti

Traperice, sastavni dio gotovo svačije garderobe, niti jednu sezonu nisu 'out', a mijenjaju se samo kroj i boja koji su trenutačno popularni. Nakon što smo se godinama utezali u skinny modele, pa malo koketirali s trapez krojem, ove godine traperice će biti posebno popularne u tri verzije.

Denim, izdržljivi materijal koji se najprije koristio za radničku odjeću, već je godinama dominantan u gotovo svakom ormaru. Uz traper jakne i košulje, pa čak i haljine, ipak glavnu riječ imaju traperice koje su postale jedan od najčešćih modnih komada, a mogu se uklopiti u svaki stil. To je komad koji ne poznaje sezone, ali svakako se mijenjaju stilovi kojima pada i raste popularnost, odnosno određeni modeli postaju popularniji i traženiji.

Street style, close up at Dries Van Noten Fall-Winter 2019-2020 ready-to-wear show, held at Musee de Tokyo, Paris, France, on February 27th, 2019., Image: 417117794, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press

Sa završetkom tjedna mode, slika o novim traper trendovima je jasnija - prvenstveno zahvaljujući street style kombinacijama koje smo imali prilike vidjeti na ulicama Milana, New Yorka i Pariza. Trendseterice su nam tako pokazale da se nekadašnji najveći modni grijeh - traper od glave do pete - vraća na velika vrata, a u 2019. će rasti popularnost i trapericama koje su dominirale u devedesetima: visoki struk i nogavice ravnog kroja imat će posebno mjesto u novoj sezoni. Na kraju, crni denim - klasik među trapericama - dominirao je novim kolekcijama, a mnogima nikada niti nije prestao biti omiljen jer se lako može uklopiti i u poslovne kombinacije.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 07:  Andrea Chong is seen wearing a blue Kate Spade top, blue Kate Spade jeans, white Kate Spade purse and white shoes, Olivia Zuardy wearing a blue Kate Spade jean jacket and skirt and whie socks on the street during New York Fashion Week  on September 7, 2018 in New York City. (Photo by Achim Aaron Harding/Getty Images)
Getty Images

Pronašli smo nekoliko straight modela traperica u kojima želimo provesti proljeće!

Zara, 199,90 kn

Mango 199,90 kn

Mango 249,90 kn

Zara 199,90 kn

Stradivarius, 149,90 kn

Bershka 249,90 kn

H&M 34,99 eura

Linker
14. travanj 2024 11:23