Getty Images for Kurt Geiger
od 149 do 749 kn

Nosimo hlače koje vole svaku figuru: Imamo 15 modela za šik odlazak na posao

Odijela i 'power suit' trend ne jenjavaju ove sezone, a hlače nam u hladnoj sezoni postaju jedan od omiljenih modnih komada. Iako volimo maksi haljine jarkih i upečatljivih uzoraka koje nosimo uz robusne čizme, hlače su se pokazale kao favorit mnogih trendseterica koje su prošetale metropolama za vrijeme trajanja tjedana mode.

Osim vječnih traperica, za odlazak na posao ili neku elegantniju prigodu biramo hlače na crtu, široke palazzo modele ili pak skinny modele. Uz vječne crne i bež nijanse, hlače su ove sezone zabavnije no ikada pa će svatko pronaći nešto za sebe u širokoj paleti tonova u kojima su dostupne.

Retro trend zahvatio je i hlače pa smo posebnu pažnju obratili na modele inspirirane godinama prošlog stoljeća, a najbolje će se slagati sa sakoima naglašenih ramena. Riječ je o hlačama mrkva kroja, čiji je gornji dio nabran i naglašen naborima ili remenom koji se veže u struku i tako naglašava figuru, a donji dio se sužava na gležnjevima.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 13: Anna Rosa Vitiello wears a Kurt Geiger bag, Reformation top, Maxine shoes, Topshop trousers and Linda Farrow sunglasses with Florrie Thomas wearing Aeyde shoes, Kurt Geiger bag, Rag and Bone sunglasses, Flow belt, trousers and shirt on September 13, 2019 in London, England. (Photo by Kirstin Sinclair/Getty Images for Kurt Geiger)
Getty Images for Kurt Geiger

Ovakav model u ormaru je pametna investicija jer će laskati svakom obliku tijela - dok će kod onih mršavijih stvoriti dojam oblina, kod onih s više kilograma će sakriti nedostatke. Lako se kombiniraju uz uže modele majica kako bi se dodatno naglasio struk, a cijelu kombinaciju začinite sa sakoom. Kao suprotnost uskim majicama, efektne bluze pufastih rukava odlično s+pristaju s ovakvim modelima.

Popularnost monokromatskog looka se nastavlja pa kombinirajte sako i hlače iste boje - trendi modna kombinacija uz ova dva komada će uvijek biti pri ruci u situacijama kada niste sigurni što odjenuti. "Ziheraški" stajling će biti onaj u zemljanim bojama jer je popularna neutralna paleta boja izbor kojem se zaljubljenice u modu rado okreću. Uz salonke ili cipele na debelu potpeticu ovakve hlače će najbolje pristajati.

High street brendovi kriju odlične modele za novu sezonu - u našoj galeriji pronađite par za jesen.

Linker
16. travanj 2024 06:07