Splash
CARTIER LOVE NARUKVICA

Ovo je najtraženiji komad nakita na svijetu

Malo toga može nadmašiti dobar komad nakita, mnogima najdraži modni dodatak koji će u trenu promijeniti svaki styling, a zahvaljujući kompaniji Karus Chains sada znamo koji je bio najtraženiji ove godine.

Na Google Searchu najviše se tražila Cartier Love narukvica. Imala je čak 350 tisuća pretraživanja mjesečno, iako se ne radi o novom dizajnu. Jednostavne narukvice u ponudi su od sedamdesetih i nosile su ih brojne zvijezde poput Jennifer Aniston, Julianne Moore i Sarah Jessice Parker, ali pravi interes pojavio se nakon što ih je odabrala Kylie Jenner.

Actress Julianne Moore arrives at the Wall Street Journal Magazine 2012 Innovator of the Year Awards, presented by Cartier and Citi at MOMA in New York City.
<P>
Pictured: Julianne Moore
<P>
<B>Ref: SPL449086  181012  </B><BR/>
Picture by: Christopher Peterson/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Christopher Peterson/Splash News

Najmlađa od sestara obitelji Kardashian-Jenner objavila je na svojem Instagram profilu nekoliko fotografija na kojima nosi čak šest nanizanih Cariter Love Narukvica. S obzirom na to da za jednu treba izdvojiti šest tisuća eura, privukla je pozornost zahvaljujući 36 tisuća eura vrijednom nakitu na samo jednoj ruci.

Na drugom mjestu je zaručnički prsten Tiffany, na trećem je njihova ogrlica sa srcem, dok su na četvrtom mjestu Swarovski kristalne naušnice. Ukratko, na prva četiri mjesta je sav nakit koji će vam ikada trebati - narukvica, prsten, ogrlica i naušnice.

Linker
19. travanj 2024 06:41