Zara
Biste li ih nosile?

Poprilično bizaran modni trend krije se u Zarinoj ponudi cipela

U posljednjih godinu dana, čarape su od nečeg praktičnog i što se skriva, postale pravi statement komad. Novu modnu ulogu sokni prigrlile su svjetske trendseterice, a dizajneri omiljenog španjolskog brenda odlučili su ići korak dalje i predstavili zanimljive hibride čarapa i cipela.

Čarape su od komada koji se skriva postale jedan od detalja kojem se pridaje posebna pažnja prilikom odijevanja, a trendseterice soknice furaju na sandale, štikle, gležnjače... Također, kao jedan od ovosezonskih trendova nametnule su se i sock boot čizme nalik čarapama. Upravo po uzoru na taj model, španjolski high street brend Zara predstavio je i brojne hibride čarapa i cipela. U ponudi se mogu pronaći špic štikle i ravne čizme kojima su ušivene ili nalijepljene čarape.

zara.com
Špic štikle s 'ugrađenim' soknicama (399,90 kn)

I to ne bilo kakve – jedne nalikuju štucnama, druge su sportske, dok su treće ukrašene perlicama, biserima, šljokicama... Romantičarke će posebno razveseliti modeli mrežastih čarapica s izvezenim cvijećem. Pa tako, ako vam je slučajno palo napamet da nosite cipele sa stiletto potpeticom i sive rebraste sokne, ne morate ih kupovati odvojeno. Čarape se, naime, ne mogu odvojiti od obuće, što predstavlja problem pranja istih. Još jedna nedoumica je i kako ih stilizirati - bez obzira na niske temperature, zasigurno nije ugodno nositi grilonke i preko njih navući vunene čarapice, a skrivene ispod hlača gube željeni efekt. Cijene cipela kreću se od 399,90 do 699,90 kuna, a modele koje smo izdvojili pogledajte u nastavku.

zara.com
549,90 kn

zara.com
449,90 kn

zara.com
599,90 kn

zara.com
699,90 kn

Linker
18. travanj 2024 21:57