Instagram
'kylie efekt'

Poznate 'ružne tenisice' postale još popularnije: Gdje kupiti street style hit o kojem svi pričaju

Čim ih je Kylie Jenner obula, ionako popularne nove tenisice dobile su 'it faktor'. Model Falcon u ružičasto-crnoj boji, koje obožava mlada influencerica, stigao je u prodaju, a mi znamo gdje ih možete naručiti.

Želite li biti u trendu, na popis jesenskih shopping želja ne zaboravite zapisati tenisice modela Falcon, koji ovisnici o trendovima obožavaju. Dapače, zahvaljujući jednoj celebrity djevojci mogao bi postati još popularniji.

Novi junak u priči o takozvanim 'tatinim cipelama', odnosno tenisicama kakve su naši očevi nosili za šetnju po kvartu, model Falcon sportskog brenda Adidas osvojio je srca street style zvijezda, a sad će 'dobiti bodove' i kod fanova mlade milijunašice i reality zvijezde Kylie Jenner.

Ta je 21-godišnjakinja postala nova ambasadorica slavnog sportskog brenda, a zbog Instagram fotografija na kojima pozira u 'hit tenisicama', taj je model doslovce počeo letjeti s polica dućana.

'Falconice' u ružičasto-crnoj kombinaciji, koja se naviše svidjela mladoj influencerici, od danas su u prodaji, a insajderi kažu da lete s polica.

Djevojka koja je u samo nekoliko godina postala bogatija od svih sestara iz klana Kardashian/Jenner, odličan je izbor za novog ambasadora, smatraju stručnjaci, a ta bi joj suradnja mogla pomoći i da dođe do predviđene milijarde dolara koju bi trebala zaraditi ove godine.

Instagram

Inače, tenisice Falcon inspirirane su retro modelom Falcon Dorf i stilom devedesetih te utjelovljuju slobodan duh tog razdoblja koje je bilo posvećeno glazbi i uličnoj modi.

U online dućanu ASOS, koji besplatno dostavlja do Hrvatske prodaju se po cijeni od 99,99 eura, i to u nekoliko različitih kombinacija boja.

Tenisice koje reklamira Kylie, 'Black and Pink', ASOS, 99,99 eura

ASOS

Tenisice u kombinaciji boja 'White Multi', ASOS, 99,99 eura

ASOS

Tenisice u kombinaciji boja 'Grey and Mint', ASOS, 99,99 eura

ASOS

Linker
20. travanj 2024 11:39