Press foto
Najvažniji detalj za svaku sezonu

Pripremite se za ljeto i obavite shopping u Optici Anda uz 25 % popusta

Dobre sunčane i dioptrijske naočale važnije su od torbice i sličnih modnih detalja, jer čuvaju naše zdravlje. Kvalitetne naočale najbolje je kupovati na sniženjima te tako nabaviti modele koji će trajati godinama i vašem izgledu dati glamuroznu notu.

Ako ste ovih dana u potrazi za novim parom, za vas imamo odličnu vijest - uz kupon iz Glorije koja izlazi 17. svibnja, tijekom City Shopping Daya možete ostvariti čak 25% popusta na sve naočale u Optici Anda u City Centeru one, gdje vas čekaju naočale poznatih brendova kao što su Gucci, Fendi, Police, Dior, Stella McCartney i mnogi drugi.

Press foto

Svaka sezona ima svoje hitove kada su modeli okvira u pitanju, no 2018. je zaista specifična jer se nosi gotovo sve - od velikih glamuroznih okvira, preko mačkastih modela, avijatorica, Lennonica i retro modela s kojima ćete izgledati kao zvijezda nekog starog filma.

Kod izbora sunčanih naočala bitna zaštita na staklima i kvalitetna izrada, a pri njihovom izboru možete se poigrati i vrućim trendovima i biti odvažni te tako svijetu otkriti da ste uvijek spremni za modne eksperimente.

Press foto

Kad su dioptrijske naočale u pitanju, situacija je nešto drugačija, jer ih nosimo svaki dan pa stručnjaci savjetuju da izaberete lagan i decentan model koji pristaje crtama vašeg lica i koji vam neće brzo dosaditi.

Press foto

Uz City Shopping Day 18. svibnja, pripreme za ljeto mogu početi! Vidimo se u City Centeru one!

Press foto
Naočale Police

Pogledajte odlične muške i ženske modele naočala koji samo čekaju na vas!

Linker
14. travanj 2024 14:36