Siniša Sović
ne propustite!

Proljeće stiže, a mi smo pronašli savršene kombinacije za svaku priliku

Dolazak proljeća u svima nama budi veselje, a i činjenica je kako ćemo napokon provoditi više vremena izvan kuće.

Bez obzira radi li se o odlasku na posao ili o tome jeste li se zaželjeli malo rekreacije ili laganog planinarenja, opuštenu šetnju gradom ili elegantan večernji izlazak, centar Lumini za svaku priliku ima savršene ideje. Kako bi vam proljetni shopping bio lakši, varaždinska dizajnerica Melita Kukec iz Kookabee Design odabrala je pet potpunih lookova za nju i njega u Trgovačkom centru Lumini u Varaždinu, a svojim fotoaparatom zabilježio ih je Siniša Sović iz Fotoagencije Sjever!

Poslovna kombinacija

Odlazak na posao nikada nije bio tako stylish kao ovog proljeća. Ljubičasta boja apsolutno je zavladala kod oba spola, a idealno se kombinira uz casual komade. Za frajere je idealna opcija uskladiti klasične traperice uz košulju s pomakom u vidu sitnih točkica, a čitav look upotpunit će elegantan sako, upadljivi sat i cipele od brušene kože. Detalji poput poslovne torbe i naočala samo su točka na i.

Siniša Sović

Dame se mogu poigrati nježnom pastelnom nijansom ljubičaste boje i elegantnim krojem hlača, a kako bi naglasak ostao na samim hlačama, kombinirajte ih uz svilenu bluzu s mašnom i klasičnim sakoom u bijeloj boji. Crna torbica s metalnim remenom idealna je za poslovne sastanke, a nude salonke i naočale sa statement okvirima neka budu vaš modni potpis.

Casual look

Ne postoji ništa bolje i udobnije od casual kombinacija, a ovisno o prirodi posla, mogu vam postati i poslovni look. Muškarci mogu odabrati elegantne sive hlače, a u kombinaciji s majicom floralnog uzorka te udobnom jaknom, čitav look dobiva razigrani efekt. Detalji poput šilterice koja se vratila na velika vrata te ruksaka i cipela od brušene kože daju pravi urbani look.

Siniša Sović

Ženski look neka se bazira na vječnoj kožnoj jakni, ali u boji pijeska koja se odlično nadovezuje uz skinny model traperica i veselu košulju cvjetnog uzorka. Sve što vam još treba je velika funkcionalna torba i sandale s blok petom i spremni ste za šetnju špicom!

Sportska udobnost

Ima li išta bolje nego izbaciti energiju na košarci s frendovima ili otići na planinarenje za vikend? U oba slučaja, potrebna je udobnost, a nije na odmet da look izgleda dobro. Za frajere je idealan odabir klasične trenirke, pamučne majice s uzorkom te udobne majice s kapuljačom. Bez kvalitetnih tenisica nema ni kvalitetnog treninga, a ruksak i sunčane naočale osnova su za odlazak u brda.

Siniša Sović

Kod žena su bolji odabir tajice jer prate liniju tijela, crop top u kojem vam neće biti pretjerano vruće, a za hladnije trenutke odaberite majicu s kapuljačom i udobnu jaknu. Također, ruksak i sunčane naočale neka uvijek budu uz vas i spremni ste i za trening i za planinarenje!

Potpuna elegancija

Bez obzira radi li se o odlasku na večeru, vjenčanje ili krstitke, elegantni komadi uvijek se moraju naći u vašem ormaru. Poslovica kaže kako odijelo čini muškarca, a najbolji odabir je vječna crna klasika. Odijelo i prsluk crne boje možete pretvoriti u iznimno stylish kombinaciju uz nježno plavu košulju i trendi leptir mašnu boje pudera, a smeđi remen i cipele bit će poput šlaga na kraju.

Siniša Sović

Crna boja je idealna i za dame, posebice kada su u pitanju elegantne haljine. Raskošni gornji dio upotpunjen crnim perlicama i decentan svilenasti donji dio čine ovu haljinu neodoljivom, a od detalja odaberite puderaste satenske salonke s mašnom, decentne naušnice te statement narukvicu koju također krase crni detalji. Dodatak boje unesite clutch torbicom koja se idealno slaže s cipelama i spremni ste za elegantno druženje!

Linker
23. travanj 2024 14:48