Getty Images
Pravo vrijeme za šoping

Pronašli smo 12 dizajnerskih torbica na odličnim sniženjima

Ako ste si oduvijek željeli priuštiti neku kvalitetnu dizajnersku torbicu koja će vam trajati godinama, ali bi vam novčanik odmah 'zaplakao' čim ste krenuli platiti pa ste odustali, sada je pravo vrijeme za šoping jer traju luda sniženja. Prokopali smo po poznatim webshopovima s dizajnerskim komadima i našli odlične torbice stranih i domaćih dizajnera.

Neke modne komade stvarno se ne isplati kupovati po punoj cijeni, pogotovo kada su sniženja svako malo. Ovo vrijedi i za torbice poznatih brendova i dizajnera koje, uz malo 'kopanja' možemo uloviti po ludo dobroj cijeni i konačno si ugrabiti kvalitetan komad.

Čim krene ljetna sezona, poznati webshopovi poput Farfetcha, Net A Portera i Klodiera uvijek nas časte odličnim popustima, od kojih neki sežu do čak 60 %. Najpopularniji trendovi u torbicama ove sezone su, naravno, pletivo i prirodni materijali poput bambusa, rafije, slame, ali i PVC-a te klasične kože.

Iako su cijene na sniženjima manje, svakako potražite fotografiju torbice na modelu kako vas njezina velilčina ne bi prevarila jer je većina njih slikana izbliza pa djeluju veće. Osim stranih dizajnerskih komada, potražili smo i koji se modeli nude od domaćih dizajnera i našli one koje možete isfurati na bilo koju ljetnu kombinaciju. U galeriji pogledajte naš top izbor.

Linker
16. travanj 2024 23:18