Šik i s budžetom

Pronašli smo super kopiju popularnih salonki s potpisom Chloé

  • 13.09.2018. u 10:53

  • Autor:
    • Dina Plevnik Hajduk

Street style, Nina Sandbech arriving at Resume spring summer 2019 ready-to-wear show held at Kongesgade, in Copenhagen, Denmark, on August 7, 2018., Image: 382255083, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca
Idealne za jesen u uredu, salonke s nazubljenim rubom kuće Chloé velik su hit, a mi smo u jednom popularnom dućanu spazili sličan model po puno pristupačnijoj cijeni.

Uz torbice s potpisom Chloé, kojih se modne insajderice ne mogu zasititi, na cijeni su i profinjene salonke tog francuskog brenda koje rijetko koju ženu ostavljaju ravnodušnom.

 

Čim su se po prvi puta našle u prodaji, ove su elegantne cipele dobile status must-have komada koji u prijelaznim razdobljima savršeno mijenja seksi sandale ili praktične čizme u svim mogućim prigodama.

 

MyTheresa
 

Lauren cipele mogu se kupiti u raznim bojama i u izvedbi od mat ili brušene kože, a krasi ih jedan mali detalj zbog kojeg su tako posebne - nazubljeni rub koji im daje dozu originalnosti.

Savršene za nošenje uz traperice i ženstvenu bluzu, ali i uz strogi kostim, Lauren salonke udobne su i praktične, ponajviše zahvaljujući blok peti i okruglom obliku.

Press foto
 

U online dućanima s luksuznom odjećom i obućom koji dovoze do Hrvatske (Mytheresa)ove se ljepotice prodaju po cijeni od 440 eura, odnosno 3.260 kuna, no ako niste spremni izdvojiti tako visoku svotu, možete izvesti mali stilski trik i na ASOS-u potražiti zaista dobru 'modnu blizanku'.

U ponudi slavnog online dućana za 42 eura (311 kuna) prodaju se crne salonke, također s blok petom i nazubljenim rubom, baš poput modela koji smo tako mnogo puta viđali na Instagram fotografijama trendi cura...

ASOS

Salonke Qupid, ASOS, 41.99 eura

ASOS