Hlače s volanima Bershka (79 kn)
12 trendi modela

Provedite ljeto u vrućim hlačicama!

Umjesto u minicama, vretenaste i preplanule noge pokazuju se u hlačama kratkih nogavica - za seksi i elegantan dojam idealni su hit modeli visokog struka.

Efekt je isti, ali je osjećaj bolji: i u kratkim hlačama u prvom su planu noge, no zbog njihove praktičnosti manji je osjećaj izloženosti nego u minici. A vruće hlačice dominiraju u gotovo svakoj kolekciji. Američki dizajner Tommy Hilfiger predstavio je modele od trapera kakve bi nosile poklonice urbanih sportskih aktivnosti - primjerice rolanja, čime je i završila revija njegova brenda Tommyland.

Model Jess PW walks the runway at the TommyLand Tommy Hilfiger Spring 2017 Fashion Show on February 8, 2017 in Venice, California., Image: 316451670, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Revija Tommyland američkog dizajnera Tommya Hilfigera

I romantičnije cure došle su na svoje - dućane su preplavili modeli ukrašeni volanima, naborima i preklopima, pastelnih boja i s uzorcima tropskog bilja. A klasične modele na ‘crtu’ dužih nogavica koji podsjećaju na školsku uniformu može se nositi u ured, u kombinaciji s tankim končanim puloverom ili lanenom košuljom.

Vanessa Seward Paris RTW  Spring Summer 2017 October 2016, Image: 302008137, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FirstView
Profimedia, FirstView
Vanessa Seward

No, posebnost ove sezone su hlače vrlo kratkih nogavica, a visokog struka, kakve su karakteristične za pin-up stil. Bogato ukrašene vezom i šljokicama, kakve je dizajnirao dvojac Dolce&Gabbana, mogu posve dostojno zamijeniti večernju haljinu.

Modele visokog struka, sportske, elegantne, lepršave te one na vezanje koje predlažemo za ljeto možete pogledati u nastavku.

Dvobojni traper Sinsay (109 kn)

Izblijeđeni traper Replay (760 kn)

Jednobojni model Terranova (89 kn)

Jarka boja Zara (149 kn)

Na preklop Mohito (149 kn)

Hlače od satena Mango (69 kn)

Od brušene svile Zara (149 kn)

Model od poliestera Cropp (149 kn)

Hlače kariranog uzorka Pull&Bear (119 kn)

Cvjetni model Stradivarius (99 kn)

Hlače s volanima Bershka (79 kn)

Jarka boja Zara (149 kn)

Pripremila Iva Gradišer

Linker
24. travanj 2024 19:45