Getty Images
Na party sa stilom

Puf rukavi, til i pliš: Party topovi ljepši su nego ikada, imamo najljepših 16 modela

Ako još uvijek ne znate što odjenuti za blagdanske partyje, zašto ne biste umjesto haljine zablistali u nekom cool topu i suknji, odnosno hlačama? Kombinacije različitih boja i materijala su dobrodošle, a ove godine posebno su se nametnula tri trenda kojima je teško odoljeti.

Blagdanski partyji u punom su jeku, a uskoro nas očekuju i dva najveća slavlja godine - ono božićno i doček Nove godine. S tim na umu sigurno ste već razmišljali što ćete odjenuti, kakav ćete make-up nositi i hoćete li se potruditi oko frizure ili ćete kosu pustiti neka slobodno pada. Ako niste u raspoloženju za haljine, tu su uvijek hlače ili suknje koje uvijek idu u paru s nekim neodoljivim topom.

Jedan od najvećih trendova ove sezone kojeg možemo pronaći i na haljina, ali i košuljama, jesu puf rukavi koji izgledaju bolje nego ikada. Čak i ako ih donedavno niste preferirali, komadi s ovim detaljem instantno podižu svaku kombinaciju i daju moćan, 'wow' efekt.

MADRID, SPAIN - OCTOBER 09:  Marta Nieto attends 'ICON' magazine awards at Real Fabrica de Tapices on October 09, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images

U osamdesetima naglasak je bio na što većim rukavima, no dizajneri su ga prilagodili suvremenoj modnoj sceni. Ako odaberete tip s puf rukavima, s donjim dijelom poutfita ne treba pretjerivati - dovoljna će biti neka suknja sa šljokicama ako je top jednostavan, ili elegantne hlače na crtu.

Osim puf rukava, nezaobilazni su i topovi od mekanog baršuna ili njegovoj jeftinijeg brata pliša. Pliš se, baš kao i samt te koža, i ove godine nametnuo kao jedan od najpoželjnijih jer djeluje luksuzno, elegantno i idealan je za posebne prilike poput partyja ili domjenaka.

Topao je pa vam u njemu neće biti hladno. S njim rijetko možete pretjerati jer se odlično kombinira sa šljokičastim komadima i sjajnim modnim dodacima.

Ne smijemo zaboraviti ni na prozirne materijale poput tila i čipke koji su još uvijek aktualni na modnoj sceni te djeluju vrlo aktraktivno. Prozirni topovi s, primjerice, točkama ujedno su i seksi i razigrani te govore sami za sebe pa ih je najbolje nositi na jednostavne suknje i hlače od kože.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 11: A guest arrives at the Marc Jacobs show during New York Fashion Week wearing a see through top, black purse and pink skirt on September 11, 2019 in New York City. (Photo by Donell Woodson/Getty Images)
Getty Images

'Pročešljali' smo popularnim trgovinama u potrazi za najboljim party topovima, u galeriji pogledajte što smo sve našli!

Linker
12. travanj 2024 05:38