stilske igre

Robert Sever donosi 5 neodoljivih ljetnih komada u kojima ćete zavladati plažom

Stiglo je! Dugo očekivano ljeto, uživanje u odmoru i kupanje na prekrasnim plažama. A zašto ove sezone ne biste odabrali jedan sasvim trendi odskok od dosadašnjeg izbora kupaćih kostima i detalja? Upravo je ovakva kombinacija zagasito žute boje i koketiranja s tropskim uzorcima odabir i poznatog modnog dizajnera, Roberta Severa.

“Kupaći kostim je uvijek dobra baza za stilske igre. Ako se odlučite za kratke hlačice, svakako izaberite neke s motivom tropske flore. Uz praktičnu torbu u koju stane sve, izaberite i upečatljivi obruč za kosu kojim ćete podignuti cijelu kombinaciju. A modni dodatak sezone bez kojeg se ne ide nigdje sigurno su seksi sunčane naočale!'', zaključio je Sever.

Upravo je boja senfa, prekrasna zagasita nijansa žute ona koja osvaja modne dizajnere već nekoliko sezona, a sada seli i na uzavrele plaže.

Tako će kupaći kostim upravo u ovoj toploj boji dodatno naglasiti preplanulu put, a jednodijelni model će sakriti eventualne nedostatke na predjelu trbuha.

Badić može bez problema biti dio kombinacije za odlazak na koktele na plaži, a uskladite ga uz neodoljive vruće hlačice s motivom listova divljih biljaka.

Neizostavna torba za plažu mora biti dovoljno velika i funkcionalna, a odmak od klasike unesite injekcijom senfastog kolorita. Šećer na kraju neka bude predimenzionirani model sunčanih naočala koji će vas uspješno štiti od sunca i poslužiti kao odličan statement komad, dok kosu možete maknuti s lica jednako efektnim obručem floralnog tropskog uzorka.

Donosimo vam prijedlog jednog od lookova s trendi senf nijansama iz ponude City Centera one, dok sve ostale, najnovije modne trendove možete pronaći na web stranici City Mix&Match, inspiracije vam nikada neće nedostajati.

Linker
25. travanj 2024 11:14