Davor Matota
Opušteno i chic

Romina Knežić suptilno isfurala napadne gležnjače na špici

Iako je uvijek prisutan na modnoj sceni, životinjski uzorak doživio je boom i sada ga viđamo posvuda i na svim modnim komadima. Da ovaj print ne mora uvijek biti napadan pokazala je voditeljica Dnevnika Nove tv koja ga je u svoj outfit suptilno uklopila i složila kombinaciju za šetnju centrom Zagreba.

Osim što je viđamo na malim ekranima, Rominu Knežić (38) možemo vidjeti i na zagrebačkoj špici. Voditeljica Dnevnika Nove tv prošetala je u zimskom outfitu koji je jednostavan za kombiniranje. Neke od ovih komada vjerojatno imate i u svom ormaru - crnu toplu budnu i tamne traperice Romina je složila s trendi leopard uzorkom na gležnjačama.

Krznena bunda zimski je must have, a modni svijet sve više se zalaže za zaštitu okoliša i životinja te odbacuje pravo životinjsko krzno i okreće se onom umjetnom. Burberry, Versace i Gucci samo su neki od imena koji su odbacili životinjsko krzno iz svojih kolekcija.

Bunda u crnoj boji pristajat će svakoj kombinaciji - onoj za svečane prilike, kao i onoj ležernoj kao što to nosi Romina.

Spica / Zagreb 15.01.2019. / foto: Davor Matota / Romina Knezic
Davor Matota

Gležnjače leopard uzorka dovoljan su modni dodatak koji je začinio outfit i dao mu otkačeniji izgled. Uz leopard točkice koje su vječni trend, zaljubljenice u modnu najčešće biraju gležnjače i čizme zmijskog uzorka kojem se ove godine predviđa još veća popularnost.

Spica / Zagreb 15.01.2019. / foto: Davor Matota / Romina Knezic
Davor Matota

Popularna voditeljica inače privatno vrijeme provodi s ravnateljem Zagrebačke filharmonije Mirkom Bochom (47). Romina iza sebe ima brak s ruskim odvjetnikom Sergejem Šitovom (44) s kojim ima i kćer Zoye (7), a ljubav Romine i Mirka ekskluzivno je otkrila Gloria prije četiri mjeseca.

Šef Zagrebačke filharmonije ljetos se iselio iz stana koji je 20 godina dijelio sa suprugom Natašom s kojom ima dvojicu sinova, a da se između njega i Romine rađa ljubav dalo se naslutiti još u prosincu 2017. godine kada su zajedno plesali na Balu Crvenog križa.

Linker
18. travanj 2024 01:54