Detalji za pamćenje

Samo vam je ovih pet komada potrebno za modni trijumf ljeta

Široka suknja midi ili maksi duljine bit će vaša najbolja prijateljica ovog ljeta. Možete ju nositi uz bodije, topiće, romantične bluze i bijeli t-shirt, na espadrile ili glamurozne sandale.

Kad je ljetna garderoba u pitanju, nije teško postići glamurozan i trendi izgled uz samo nekoliko ključnih komada koji će vas voditi od jutra do večeri.

Ove sezone na cijeni su ženstveni komadi s laganim retro prizvukom pedesetih godina. Tražite li inspiraciju za look s kojim nećete pogriješiti, pogledajte fotografije influencerica na Instagramu, ali i fotografije holivudskih diva kao što su Elizabeth Taylor i Brigitte Bardot, koje su u svojim najboljim danima, na ljetovanju izgledale apsolutno savršeno.

Glavna zvijezda ljeta bit će široka suknja midi ili maksi duljine, bogata volumena, u nekom popularnom uzorku poput prugica, ginghama ili točkica. Volani su i dalje veliki hit pa će suknja brenda Marella, koju možete pronaći u City Centeru one, biti pun pogodak.

Možete ju nositi uz bodi s bardot izrezom, bijeli T-shirt sa zanimljivim natpisom, bluzu s volanima ili kratki topić na vezanje s puf rukavima koji će vas pretvoriti u modnu zvijezdu.

Kad su torbice u pitanju, mjesta za dvojbu nema - cekeri su apsolutni must have, a ako odaberete okrugli model, pogodit ćete dva trenda odjednom. Za poslovne varijante, u kojima je poželjna nešto čvršća i konkretnija torba, birajte male ručne torbe u nekoj upečatljivoj boji, poput plave, koja će na more podsjećati i u gradu.

Metalik salonke koje su se nosile protekle zime dobile su ljetnu inačicu i postale zavodljive sandale s remenčićima, a za lak korak nemojte zaboraviti potražiti kvalitetne espadrile koje odlično pristaju i uz široke suknje, i uz traperice, i uz haljine.

Donosimo vam top pet komada ponude City Centera one koji će vas pretvoriti u gradsku sirenu, a dodatnu inspiraciju za neodoljive kombinacije potražite na City Mix&Match.

Linker
20. travanj 2024 14:42