Instagram
točka na točku

Šopingholičarke, sjajna vijest! Haljina za kojom svi luduju ponovno je u prodaji

Idealna je za vjenčanja, zabave na otvorenom i romantične šetnje, a zbog zanimljivog kroja nikad neće izaći iz mode. Superpopularna haljina u prvoj je 'rundi' planula iz trgovina, a sad se vratila na veliko zadovoljstvo brojnih žena...

Javna je tajna da se ove sezone ne može pogriješiti s točkicama.

Omiljeni uzorak pin-up cura i dama zlatnog doba Hollywooda, desetljećima se provlači kroz ženske ormare, a 2018. doživio je svoj preporod i stavio točku na i na popisu must-have hitova za proljeće i ljeto.

Šarmantne točkice nose se na cipelama, torbama, traper jaknama, suknjama i hlačama, a posebno su zanosne na širokim haljinama na kojima se ističu u punom sjaju.

Kombiniranjem krupnog i sitnog točkastog uzorka nastala je i jedna od najpopularnijih haljina sezona, za kojom su poludjele Instagram djevojke i žene željne glamura.

A post shared by Ellie (@slipintostyle) on

Modna zvijezda stiže iz proljetne ponude britanskog high street diva Topshop, a idealna je za vjenčanja, zabave na otvorenom i romantične šetnje.

Haljina bez rukava, s dubokim dekolteom, otvorenim leđima i crnim rubom, u prvoj je 'rundi' planula iz trgovina brenda Topshop, a na veliko zadovoljstvo brojnih žena, nedavno je ponovno puštena u prodaju.

Press foto
Press foto

U online dućanu Topshopa može se kupiti po cijeni od 49 funti, a shipping do Hrvatske koštat će vas još 6 funti.

Topshop

Linker
18. travanj 2024 03:23