H&M, Asos
Za sve potrebne sitnice

Spremni za ljeto? Našli smo najljepše torbe za plažu od 79 do 599 kuna

Najvažnija stavka kod odabira torbe za plažu jest praktičnost i veličina jer vam u nju prvenstveno mora stati ručnik, a tek onda sve ostale sitnice koje ne zauzimaju puno mjesta.

Neizostavan komad za plažu, uz badić, ručnik i kremu za sunčanje, jest torba za plažu u koju možete staviti sve potrebne sitnice, kao i zanimljivu knjigu uz koju ćete se opustiti nakon plivanja, ali i neki snack ako ogladnite. Iako su se prije par desetljeća za plažu najčešće birale torbe od vodootpornih materijala, ove se sezone najviše nose one od prirodnih materijala poput bambusa ili jute.

Osim što su trendi, lagane i praktične, ove torbe će dobro izgledati i u drugim prilikama poput izlaska u grad ili čak na posao. Ako niste pobornica boho trenda i više volite izdržljive torbe od pamuka, one su ove godine obogaćene zanimljivim printevima poput voća ili izvezenim aplikacijama.

Kod odabira torbe za plažu važno je pripaziti je dovoljno velika kako bi u nju prvenstveno stao ručnik koji i inače zauzima najviše mjesta, baš kao i boca vode. Ostale stvari možete zagurati bilo gdje, a da ih ne biste izgubili, stavite ih u nešto manju torbu veličine nesesera koji će potom lako staviti na dno velike torbe za plažu.

Ako se još niste pripremili za odlazak na ljetovanje i ne znate koju torbu nabaviti, pogledajte naše prijedloge u galeriji.

Linker
24. travanj 2024 01:07