Foto: Uterque
Foto: Uterque

obavezan u ormaru

Statement komad: Ova suknja svaki outfit podiže na novu razinu

Modni komadi od kože sve su veći trend, a onaj klasični model koji će dobro doći u ormaru je crna kožna suknja. Lako se prilagođava svakom stilu, a stylingu će dati trendi i elegantnu notu.

Statemen komad u garederobi koji će podignuti svaku modnu kombinaciju je crna kožna suknja. Bilo da se radi o mini ili midi dužini, u zimskim mjesecima kožna suknja je recept za chic kombinaciju.

Možete je kombinirati na više načina, uklopit će se u svaki stil - od glamuroznog do grunge stila. Uz toplo pletivo, košulju ili bluzu za poslovni stil ili običnu majicu, nećete pogriješiti niti s jednim odabirom. Pencil kroj osobito je dobar izbor za poslovnu kombinaciju, a trendseterice najčešće biraju plisirane modele. Uz to, pravi modni dodatci lako će vas transformirati iz dnevnog u večernji look.

 

Ako se odlučite za mini modele, nosite ih uz dugi kaput i omiljene gležnjače, a duži modeli slažu se s gotovo svim cipelama i čizmama za kojima potežemo u zimskoj sezoni.

U ponudi trgovina nalaze se razni modeli koji dolaze u bojama i uzorcima, no ona u crnoj zahvalan je klasik koji odolijeva trendovima. Evo što možete pronaći u ponudi high street trgovina.

Suknja Zara, 199,90 kn