Profimedia, Mega Agency
COMEBACK

Stiže još jedan povratnički trend iz devedesetih! Victoria Beckham zna kako ga nositi

Nekada smo ovaj modni komad nosili na apsolutno sve jer je jako udoban i praktičan, ali poznata dizajnerica ga nosi na nešto drukčiji način

Moda neprestano cirkulira pa je samo pitanje vremena kada ćemo trendove koji su se nosili dvadeset, trideset ili čak pedeset godina prije ponovno vidjeti na modnim pistama, crvenim tepisima i ulicama.

Devedesete su se tako vratile u punom sjaju, a sudeći prema dizajnerici Victoriji Beckham, uskoro bismo mogli prigrliti još jedan povratnički trend i to tajica s gumom ispod stopala. Victoria je za izlazak u New Yorku odabrala upravo ove tajice koje je iskombinirala sa čarapa-čizmama, jaknom u military stilu te neizostavnim sunčanim naočalama.

Victoria Beckham steps out wearing a camouflage military jacket and black tights, NYC.
29 Nov 2018, Image: 399167127, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Ove tajice su se inače nosile u osamdesetima i to kao odjeća za jahanje, kako se ne bi povlačile prema gore. Uskoro su postale ultimativnim hitom pa smo ih čak i u devedesetima mogli pronaći u raznim bojama, s printevima pa čak i šljokicama.

Victoria u svoj prepoznatljv minimalistički stil često ubaci neki zanimljivi modni komad, bilo da se radi o nekom printu, boji ili u ovom slučaju - tajicama s gumom. S obzirom da Victoria ima veliki utjecaj u modnom svijetu, nećemo se čuditi ako u trgovinama uskoro ugledamo pune police ovih tajica.

Linker
18. travanj 2024 17:04