Profimedia, Shutterstock Editorial
povratak klasicima

Top 5: Ovo su haljine koje se u 2019. godini najčešće pretraživalo

Unatoč svim aktualnim trendovima, ipak se najradije okrećemo onim modnim klasicima koji će nam služiti u svakoj situaciji, bez obzira na trenutnu modu. Upravo su se neki od bezvremenskih komada našli na Googleovoj listi haljina koje su u ovoj godini najviše bile 'guglane'.

Mala crna haljina

Pravi primjer modnog klasika je naravno, mala crna haljina. Svaka žena barem jednu ima u ormaru i nosi se, ovisno o modelu, u svakodnevnoj ili svečanoj prigodi. Kada smo u nedoumici - mala crna haljina je spas u zadnji čas.

H&M, 29,99 €

Stradivarius, 119,90 kn

Haljina leopard printa

Trend životinjskog printa trajat će još neko vrijeme, pokazuju nam to modne kuće s novim kolekcijama koje su obilježene zmijskim, leopardastim, zebrastim i ostalim uzorcima inspiriranima zovom džungle. Leopard print je dominantan, osobito posljednjih nekoliko sezona, no njegova modna priča seže daleko u prošlost, a s godinama nikada nije u potpunosti izašao iz mode.

Zara, 99,90 kn

Top Shop, £49

Haljina dugih rukava

Haljine dugih rukava pravi su izbor ako vam je potrebna haljina u kojoj se želite osjećati profinjeno, elegantno i ove su godine postale pravi hit. Uvijek su decentne i lako nosive u svim svečanim prilikama, a dodatni luksuzni look postiže se pravim izborom nakita uz model haljine dugih rukava.

Zara, 179,90 kn

Top Shop,140£

T-shirt haljina

Za razliku od haljina dugih rukava, t-shirt haljine, odnosno one u stilu pamučne majice nalaze se na drugom kraju spektra - za casual i udobni stil najbolje će poslužiti, u kombinaciji s tenisicama ili sportskim natikačama. Jednostavne, a uvijek tražene!

H&M, 19,99 €

Mango, 169,90 kn

Haljina na točkice

Razigrani i ženstveni motiv točkica nosi se oduvijek - ipak, ove godine se našao u fokusu zaljubljenica u modu, ponajviše zbog Zarinog modela bijele haljine na točkice koja se našla na svačijoj listi želja i postala 'it' komad ljeta koji je čak dobio i svoj Instagram profil.

Zara, 299,90 kn

Mango, 449,90 kn

Linker
24. travanj 2024 17:22