Getty Images for IMG
Top 15

Torbice koje ćete obožavati jer podižu i najdosadniju proljetnu kombinaciju

U nadolazećoj sezoni najviše će se nositi male torbice i to od upečatljivih materijala poput akrila, drva i rafije koje izgledaju vrlo sofisticirano, elegantno i uklapaju se svaki outfit. Našle smo čak 15 komada po povoljnim cijenama.

U nadolazećoj sezoni najviše će se nositi male torbice i to od upečatljivih materijala poput akrila, drva i rafije koje izgledaju vrlo sofisticirano, elegantno i uklapaju se svaki outfit. Našle smo čak 15 komada po povoljnim cijenama.

Od velike u koju nam stane sve za obavljanje svakodnevnih aktivnosti do male koja je savršena za izlaske, torba je neizostavan modni dodatak koji od monotonog looka može napraviti pravu senzaciju.

S obzirom da stižu topliji, sunčaniji dani, iz ormara smo polako počeli vaditi nešto veseliju i laganiju odjeću koja kao da poziva na slaganje što neobičnijih modnih kombinacija.

Od akrila do pletiva

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Feeling a bit boho with my spring blonde (Thank You @stephallenhairstylist & @capricciriccisalon ) and my @amandauprichard silk headband. linked all my pieces, or similar ones on the @liketoknow.it app. Swipe to see Sasha’s style! We are so similar yet each have our own unique taste. I feel like all women are that way. How would you choose to wear this dress? http://liketk.it/2AkFH : @theblondeconfetti . . . #shopalexis #renttherunway #springfashion #springstyle #ladyinred #rouge #targetstyle #targetdoesitagain #redsockboots #bohostyle #kendrascott #cleobella #liketkit #ltkstyletip #orlandofashionblogger #fblogger #fashioninspo #amazonfashion #strawbags #springbags #springtrends #currentlytrending #fashioninspo #orlandoblogger #thefashionableaccountant

Objavu dijeli The Fashionable Accountant (@nikkiahall_)

Ove se proljetne sezone nose što neobičnije torbe od svakakvih materijala, a najupečatljiviji su definitivno akril, drvo i rafija. Fokus se s glomaznih torbi prebacio na one manje, čak i za poslovne prilike, a u kolekcijama modnih dizajnera najzastupljenije su one ovalnih oblika te bucket torbe u obliku kantica. Također, još uvijek se nose i klasični okrugli i četvrtasti modeli koji rijetko izlaze iz mode.

Pletene torbe bile su zadnjih godina na vrhu popularnosti, a čini se da ćemo ih nositi i ove godine u kombinaciji s pletenim cipelama. U galeriji pogledajte čak 15 trendi modela koje smo našli na web shopovima!

Linker
26. travanj 2024 14:03