Getty Images
Neodoljiv dodatak

Torbice za party sezonu nikada nisu bile ljepše: Ova 4 trenda uklopit će se u svaki look

Ako vas još nitko nije pitao gdje ćete slaviti Novu godinu, ne bojte se, uskoro će. Ovo poznato pitanje odmah nas navodi na razmišljanje što ćemo odjenuti za božićne i novogodišnje partyje. Čak i ako već znate svoju dobitnu kombinaciju, neka fora torbica dodatno će je podignuti, pogotovo ako je vaš outfit jednostavan ili u jednoj boji.

Party sezona je pred vratima, što neminovno povlači pitanje što ćemo obući za božićne domjenke, večere, koktel partyje ili slavlje Nove godine. Osim odabira outfita, važno je i razmisliti o torbici koja treba biti lagana, ali dovoljno velika da vam unutra stanu najvažnije sitnice. Ove su se godine u pogledu torbica najviše nosili modeli s perlicama i one od mekanih materijala poput pliša i baršuna, a ovi trendovi zadržali su se i u hladnijoj sezoni, uz neke koje godinama nismo vidjeli.

Torbice sa fliterima

Ako volite sjajne modne dodatke, nećete pogriješiti s torbicom ukrašenom šljokicama, odnosno fliterima. Bilo da su oni mali, srednji ili veliki, odlično će se uklopiti uz jednostavnu party kombinaciju poput crne kože haljine ili čak hlača sa šljokicama i jednobojnog topa.

Zara torbica s raznobojnim fliterima, 299,90 kuna, Kurt Geiger torbica s fliterima i lancem, 979,97 kuna, Reserved mala torbica s velikim fliterima, 139,90 kuna

Torbice s perjem

Perje se ove godine vratilo u velikom stilu, a njime su, osim odjeće, ukrašene i torbice. Iako nije omiljeno svima, perje je vrlo profinjen detalj koje će čak i od najdosadnijeg outfita napraviti luksuznu modnu priču.

Mango torbica s perjem, 349,90 kuna; Pretty Little Thing torbica s perjem, 232,40 kuna; Reserved torbica s perjem i lancem, 299,90 kuna

Torbice s perlicama

Torbice s perlicama, koje smo neprestano nosili kao dio ljetnih modnih kombinacija, hit su i u hladnijoj sezoni. Biserne, drvene ili metalne perlice vratit će vas u neka druga vremena i dati vašem stajlingu dozu starinske elegancije.

Asos torbica s perlicama, 929,92 kune; Stradivarius torbica s bisernim perlicama, 149,90 kuna; Mango torbica s perlicama i mašnom, 349,90 kuna

Torbice s perlicama, koje smo neprestano nosili kao dio ljetnih modnih kombinacija, hit su i u hladnijoj sezoni. Biserne, drvene ili metalne perlice vratit će vas u neka druga vremena i dati vašem stajlingu dozu starinske elegancije.

Torbice od pliša

Dizajneri su unazad nekoliko godina plišu i baršunu vratili stari sjaj pa je ovaj materijal postao ponovno poželjan u svakodnevnim lookovima. Baršunasto odijelo ili haljinu podignut će mala torbica od baršuna ili njegovog nešto jeftinijeg, ali jednako upečatljivog brata - pliša, a uz traperice i običnu majicu ovakve torbice mogu proći i u dnevnim varijantama.

Shiraleah izvezena torbica od pliša, 355,44 kune; Babi Bracelet okrugla torbica od baršuna s perlama, 2457 kuna; SheIn 'bucket' torbica od pliša, 88,20 kuna

Linker
11. travanj 2024 06:39