Zara
IT KOMAD OVE SEZONE

Transformirajte svoj zimski styling plisiranim suknjama do 400 kuna

Već nekoliko sezona dominiraju modnim svijetom, a čini se kako neće tako skoro nestati s radara trendseterica. Plisirana suknja nesumnjivo je komad koji će vašu zimsku garderobu osvježiti u trenu, bez obzira na to koji model odabrali. Idealne su jer se mogu kombinirati s različitim odjevnim predmetima: za ležeran look tu se tenisice i pulover, a za večernju eleganciju odlično stoje u kombinaciji sa salonkama i svilenom košuljom.

Nije čudno što su i dalje jedan od omiljenih komada s obzirom na to da od njih ne odustaju ni renomirane modne kuće. Gucci, Stella McCartney, Balenciaga, Valentino i mnogi drugi luksuzni brendovi uključili su plisirane suknje u svoje jesenske kolekcije, a na modnoj pisti pokazali su da je dozvoljeno kombinirati ih s čime god se sjetite. Od bomber jakne do vojničkih čizmi - možete dati mašti na volju i svojem stylingu priuštiti zaokret kakav zaslužuje.

Najveći hit ove sezone su metalik suknje midi dužine i stvarno se bez problema mogu naći u svakom high street dućanu. Ponuda je bogata pa se može bez problema "uhvatiti" i baršunasta ili satenska suknja, ali i one s uzorkom poput kamuflažnog ili cvjetnog. Najbolje od svega je što ne morate potrošiti pola plaće: pronašli smo 17 midi suknji koje će transformirati svaki styling, a za koje ne morate izdvojiti više od 400 kuna.

Linker
20. travanj 2024 01:51