Profimedia, TEMP Rex Features
Voli ih i J.Lo

Traper od glave do pete: Riskantnu kombinaciju pjevačica nosi bez problema

Malo tko bi se odlučio spojiti više traper komada, a Dua Lipa nosi ih tri, a jedan od njih na nogama. Čizme od trapera s potpisom Versacea zaokružile su modnu kombinaciju za kojom bi se na ulici okretale glave.

Nakon što je Jennifer Lopez (49) izašla u bijeloj košulji koju je nosila kao haljinu i plavim Versace čizmama od trapera, mnoge obrve su se podigle. U upitnom stylingu pjevačke dive inspiraciju je pronašla mlada pjevačica kosovskog podrijetla, Dua Lipa (23), no otišla je korak dalje i obukla se u traper od glave do pete.

Dua Lipa je poznata po modnim odabirima koji su često riskantni, no svoj upečatljivi stil nosi sa stavom i ne zamara se kritikama. U krevetu je pozirala u traper kombinaciji te potvrdila da se isprani 'western' traper sve više vraća na modnu scenu. Zlatni retro sat i torbica neonsko ružičaste boje dodaci su za koje se odlučila te tako ovom denim looku dala svoj štih.

Versace traper čizme predstavljene su na tjednu mode koji se održao u Londonu, a iako ih je J.Lo prva nosila, Dua Lipa u kombinaciji za koju bismo mislili da nikako ne funkcionira izgleda jako dobro.

, New York, NY - 20180731 - 
Jennifer Lopez at TRL

-PICTURED: Jennifer Lopez
-, Image: 380449422, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Mlada pjevačica i inače je vjerna Versace modnoj kući - na dodjeli Grammy nagrada nosila je haljinu koju potpisuje talijanska moda kuća, a mnoge je podsjetila na izdanje Elizabeth Hurley iz 1994. godine.

Dua Lipa - Best New Artist, Best Dance Recording - ÔElectricityŐ
61st Annual Grammy Awards, Press Room, Los Angeles, USA - 10 Feb 2019, Image: 413191227, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
18. travanj 2024 04:02