Profimedia, INSTAR Images
Tjedan mode u New Yorku

Tri trenda koji će dominirati i iduće godine: S ovim komadima ne možete pogriješiti

Tjedan mode u New Yorku, koji se održava od 6. do 11. rujna, ugostio je neke od najboljih svjetskih dizajnera koji su oduševili kolekcijama za proljeće/ljeto 2020. godine. Mnogi od njih kreirali su zanimljive, nosive komade koje smo odmah poželjeli u ormaru, a među njima je i Tommy Hilfiger, omiljen dizajner brojnih trendseterica, koji nam je donio tri trenda bez kojih ne može zamisliti jesen.

Jučer je na trećem danu Tjedna mode u New Yorku svoju novu kolekciju predstavio i poznati dizajner Tommy Hilfiger. Godinama je surađivao s manekenkom Gigi Hadid, čije su ideje, kako je rekao u jednom intervjuu, bile točno ono što publika želi. Isto se dogodilo i sa Zendayom, čije su se svježe ideje jako svidjele Hilfigeru, jer, tko bolje zna što mladi žele nositi od - mladih?

"Bili smo u Chateau Marmont u Hollywoodu i Zendaya je došla s velikim panoima punih ideja. Kad sam ih vidio, prošli su me trnci. Njezine ideje bile su u stilu 70-ih. Rekla mi je točno što želi i to smo i ostvarili", rekao je Hilfiger uoči revije na New York Fashion Week-u. I zaista, njegova nova kolekcija odiše stilom sedamdesetih, ali na nešto moderniji način, prilagođen generaciji Z, ali i milenijalcima. Osim širokih nogavica, sjajnih bodija, kariranih uzoraka i sakoa kao da su ispali iz "Groznice subotnje večeri", Hilfiger nam je donio tri trenda koje ćemo ove jeseni i zime nositi bez prestanka.

Baršun

New York, NY - 20190908 Tommy Hilfiger runway show. 


-PICTURED: Model 
-, Image: 469847143, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Što reći o ovom luksuznom materijalu, a da nije već rečeno? Ako u trenu želite izgledati elegantno, odjenite haljinu ili čak odijelo od baršuna, koje je okosnica nove Hilfigerove kolekcije. U njemu je na dodjeli Daily Front Row Fashion Media Awards zablistala upravo Zendaya, kombinirajući ga s kačketom iste boje i materijala te Točkastom bluzom iz iste kolekcije.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 05: Zendaya attends The Daily Front Row's 7th annual Fashion Media Awards on September 05, 2019 in New York City. (Photo by Brian Ach/Getty Images  for Daily Front Row, Inc.)
Getty Images for Daily Front Ro

Osim baršun s baršunom, Hilfiger ga voli upariti i s animal printom, bilo da se radi o leopardu, zmiji ili krokodilu. I sam dizajner je priznao da se u kolekcijama nikada nije fokusirao na životinjski uzorak dok mu to nije predložila Zendaya.

Zmijski uzorak

New York, NY - 20190908 Tommy Hilfiger runway show. 


-PICTURED: Model 
-, Image: 469847862, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Zmijski uzorak ove je godine veliki hit, baš kao i ostali životinjski uzorci. Iako je mnogim ženama još uvijek mrzak jer im vjerojatno djeluje jeftino i nezahvalno za kombiniranje, Hilfigerova kolekcija dokaz je da može izgledati vrlo cool, trendi, šik i nimalo jeftino.

New York, NY - 20190908 Tommy Hilfiger runway show. 


-PICTURED: Sora Choi 
-, Image: 469845950, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Nećete pogriješiti ako kožne trapezice sa zmijskim uzorkom kombinirate s istom takvom jaknicom i nekom običnom majicom s printom. Ako ste hrabri po pitanju modnog izričaja, neka vam inspiracija bude upravo Hilfiger: zašto ne spojiti ono naizgled nespojivo - zmiju, kožu i prugice? Definitivno prolazi.

Točkice i kockice

New York, NY - 20190908 Tommy Hilfiger runway show. 


-PICTURED: Model 
-, Image: 469847909, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Kada smo kod igranja s uzorcima, ne smijemo zaboraviti ni točkice koje su također u fokusu najnovije kolekcije. Bluze s velikim točkama u "pozitivu" i "negativu" izgledat će još više retro ako ih nosimo s bezvremenskim kockicama ili bilo kojim retro uzorkom. Mogućnosti su bezgranične, a na vama je da izađete iz zone komfora i nabacite na sebe nešto što nikada niste prije odjenuli. Tko zna, možda vam se svidi!

New York, NY - 20190908 Tommy Hilfiger runway show. 


-PICTURED: Indira Scott 
-, Image: 469845922, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
23. travanj 2024 06:36