Getty Images for IMG
Uvijek u trendu

U proljeće obožavamo mini suknje: Znamo kako ih nositi u svim prilikama

Osim midi i maksi suknji, u toplim proljetnim i ljetnim danima na ulicama se može vidjeti i jedan vječni komad - mini suknja. Svestrana je jer se može nositi i na posao i van, ali samo ako je u kombinaciji s određenom obućom.

Mini suknja bila je i ostala komad kojem se vraćamo u proljetnim danima. Iako ih mnoge dame izbjegavaju, u njima se itekako može izgledati elegantno ako znate s čim ih kombinirati. Dakako, ne stoji svima isti tip suknji pa će one žene koje imaju izražene obline bolje izgledati u mini suknjama A kroja s visokim strukom, dok će žene vitkije građe dobro isfurati takozvane bodycon suknje.

S obzirom da vani još nije toliko toplo, nećete pogriješiti ako mini suknju isfurate na pulover, tople čarape, gležnjače i kaput. Ovakva kombinacija je idealna za dnevne aktivnosti, ali i ležernije večernje izlaske.

Dakako, lako ih možete uklopiti i u poslovni look uz neku lijepu košulju ili bluzu te sako. Svakako izbjegavajte obuću poput visokih čizmi preko koljena i cipela s previsokom petom jer će u protivnom mini suknja izgubiti elegantni štih.

Za poslovne, ali i bilo koje druge prilike, mini suknje će najbolje izgledati na oxfordice, mokasinke pa čak i tenisice, pogotovo ako su s nekim zanimljviim uzorkom poput kariranog, točkastog ili prugastog. Ovi uzorci odlično se slažu s majicama koje imaju neki zanimljivi print. Također, ne ustručavajte ih nositi na majice s kapuljačom i tenisice za sportsko-elegantni look.

Evo kakve smo modele pronašle u web shopovima:

Linker
19. travanj 2024 21:11