Profimedia, Abaca Press
Požurite

U tijeku je zadnji val sniženja: Sada je pravo vrijeme za ugrabiti hit modele tenisica

Ako vam trebaju kvalitetne tenisice, sada je pravo vrijeme za ugrabiti ih jer traju luda sniženja. Mnoge trgovine nude popuste do čak 70 posto pa smo našle nekoliko odličnih, trendi modela po povoljnim cijenama koje će vas iznenaditi.

Mnoge modne komade stvarno se ne isplati kupovati po punoj cijeni, već treba pričekati sniženja. Ovo vrijedi i za tenisice, obuću koja je već jako dugo vremena prestala biti samo dio sportskog stila, već se uklapa čak i u onaj formalniji i elegantniji. Odlično izgledaju na plisirane ili mini suknje, široke hlače s visokim strukom ili pak na klasičnu sportsku kombinaciju: traperice i majicu.

Posljednjih nekoliko godina u fokusu su takozvane "ružne" tenisice kojima smo se jako dugo vremena opirali, no ipak su ušle u naše ormare i uklopile se u outfite. Naravno, klasika poput Adidasovih Originals tenisica ili Nike Aira još uvijek se nosi i ne vjerujemo da će ikada izaći iz mode pa su ti modeli konstantno prisutni po trgovinama.

Kada se istovremeno želimo "srediti", ali i osjećati nesputano i lagano, obući ćemo tenisice. One sa zanimljivom kombinacijom boja i materijala u trenu će podići jednobojni outfit, a bijele će dati odličan kontrast hrabrim, šarenim komadima. Čak i ako tenisice nosite samo do dućana, tijekom sportskih aktivnosti ili za večernju šetnju, ne bojte se malo izaći iz okvira i isfurati ih na neuobičajen način. Tko zna, možda vam se svidi!

Posljednji val sniženja u nekim trgovinama znači cijene manje za čak 70 posto pa bi bilo šteta propustiti priliku ako vam trebaju kvalitetne tenisice za jesen. U galeriji pogledajte što se nudi po online trgovinama.

Linker
23. travanj 2024 23:51